Πέραμα: Όλα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο 38χρονος που χτυπούσε τον σκύλο του στο μπαλκόνι (Βίντεο)

Στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο 38χρονος άνδρας που κακοποιούσε τον σκύλο του στο μπαλκόνι με μία μυγοσκοτώστρα υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τα συνετίσει.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News υποστήριξε πως πήγε να χωρίσει τα κουτάβια του για να μην τραυματιστούν μεταξύ τους.

«Ότι είμαι βασανιστής ζώων με έχουν βγάλει και εγώ εκείνη τη στιγμή έχω αφήσει το φαγητό στη μέση γιατί τους φώναζα που σφαζόντουσαν και δεν με ακούγανε με τη φωνή και αρπάζω τη μυγοσκοτώστρα που έχω κάνει αυτοσχέδια σαν εφημερίδα με χαρτοταινία για να μην τα πονάω, να τα τρομάζω μόνο για να σταματάνε να σφάζονται».

Η Μάρθα Πουλτίδου, ιδρύτρια Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων τόνισε: «Χτυπάει με πολύ άγριο τρόπο ένα κουτάβι το οποίο ουρλιάζει από πόνο. Εμείς σαν πανελλήνια ομάδα κατά της κακοποίησης ζώων έχουμε στείλει με mail την μήνυση μας το ίδιο βράδυ στο Α.Τ. Περάματος».

Λίγο μετά από την καταγγελία σε βάρος του, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, ανέβασε άλλο βίντεο που εξηγεί τι ακριβώς έκανε με αυτή τη μυγοσκοτώστρα.

«Να πούμε μία καλημέρα εδώ στον κόσμο που μας έχει περάσει για κακοποιούς, βασανιστές. Που με είδε να σας χωρίζω ο κόσμος με τη μυγοσκοτώστρα και να κάνω θόρυβο στο πάτωμα για να σας χωρίσω; Αυτό δεν έγινε παιδάκια μου;».

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίζεται πως ακολουθεί αυτή τη μέθοδο εκφοβισμού για να αποτρέψει περιστατικά σαν αυτό.

«Πριν τέσσερις μήνες που ήταν τριών μηνών (κουτάβια) όλα τα αδέλφια γύρισαν εναντίον ενός και μου τον κατασπαράξανε την ώρα που πήγα στο σούπερ μάρκετ».

Μετά από την καταγγελία ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο συνελήφθη. Στην έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα δέκα μικρά κουτάβια που μεγαλώνει σπίτι του δεν είχαν μικροτσίπ όπως ορίζει ο νόμος.

«Έχω κανονίσει με τον δήμο για τσιπάρισμα και εμβολιασμό. Από εβδομάδα θα τα πηγαίνω 5-5 γιατί μου έβαλε «το μαχαίρι στον λαιμό» η αστυνομία. Δεν είχα σκοπό να τα τσιπάρω, σας μιλάω πραγματικά, γιατί είμαι κατά του τσιπ, κατά της έκτρωσης, κατά της στείρωσης».

Μετά από τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στην Σταματίνα Σταματάκου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι βάρβαρος και κτήνος όπως τον χαρακτηρίζει. Δήλωσε επίσης ότι η κ. Σταματάκου “έχει κάνει κακό και σε άλλους φιλόζωους”.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Σταματάκου έδωσε την δική της απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook στις δηλώσεις του 38χρονου.

«Ο κακοποιητής του σκυλιού στο Πέραμα με ανέφερε ονομαστικά μόλις σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας για το κακό που του έκανα και ότι κάνω κακό σε «φιλόζωους». Παράλληλα μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Ας το παραδεχθώ, σε τέτοιους «φιλόζωους» που κακοποιούν τα ζώα τους κάνω κακό για να κάνω καλό στα ζώα. Και φυσικά δε φοβάμαι κανέναν και τίποτα, ιδίως όταν πρόκειται για τα ζώα. Οι απειλές και ο εκφοβισμός δε με αφορούν».

Πηγή: megatv.com


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ