Η Plus2feet κοντά στα πυρόπληκτα ζώα συντροφιάς ή φάρμας

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες έδωσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα, καθώς μαίνονται ανεξέλεγκτα μεγάλα πύρινα μέτωπα στο Αίγιο, στην Κέρκυρα, στην Κάρυστο, στη Ρόδο και στην Υλίκη.

Σύμφωνα με το ertnews, πυροσβέστες και εθελοντές συνέχισαν όλη τη νύχτα τη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Ρόδο, ενώ από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχουν ενταθεί, για έβδομη ημέρα, οι προσπάθειες και από αέρος.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο μέτωπα κινήθηκαν στο χωριό Ασκληπιείο και ένα τρίτο ανατολικά ανάμεσα σε Μάσαρη και Μαλώνα, ενώ αναζωπυρώσεις σημειώνονταν διαδοχικά σε πολλά σημεία ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πλατάνια, που επίσης αντιμετωπίστηκαν από τις ομάδες δασοπυρόσβεσης.Το μέτωπο της πυρκαγιάς έχει κινηθεί ανατολικά, προς Μαλώνα και Μάσαρη, χωρίς ωστόσο να απειλούνται οι οικισμοί.

Όλο το βράδυ επιχειρούσαν 266 πυροσβέστες με 55 οχήματα και 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 4 έως 5 μποφόρ ενώ οι θερμοκρασίες και σήμερα θα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Λόγω της πυρκαγιάς, η δημοτική ενότητα Νότιας Ρόδου με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.


Η Plus2feet κοντά στα πυρόπληκτα ζώα συντροφιάς ή ζώα φάρμας

Αμέτρητα ζώα έχουν πληγεί από τις φωτιές. Άγρια ζώα, οικόσιτα και ζώα συντροφιάς που έχουν διασωθεί, ενδέχεται να είναι τραυματισμένα και να χρειάζονται επιπλέον στήριξη.

Η εταιρεία χειροποίητων αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα Plus2feet βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά στα ζώα που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και προσφέρει την πολύτιμη και ανεκτίμητη βοήθεια της.

Έτσι λοιπόν, οποιοδήποτε πυρόπληκτο αδέσποτο ζώο συντροφιάς ή ζώο φάρμας από τις πυρκαγιές στη Ρόδο και την Αττική χρειαστεί αναπηρικό αμαξίδιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Τζιγκούρα με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook ή στο τηλέφωνο στο 6945824117.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ