Σαλαμίνα: Γάτα εγκλωβίστηκε το Μ. Σάββατο σε στύλο της ΔΕΗ

Σε στύλο της ΔΕΗ εγκλωβίστηκε μία γάτα το Μεγάλο Σάββατο προκαλώντας αγωνία και αναστάτωση στην γυναίκα που την είδε να στέκεται στα καλώδια. 

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα που βρισκόταν στην περιοχή Κακή Βίγλα στη Σαλαμίνα, εντόπισε την γάτα να στέκεται φοβισμένη πάνω στα καλώδια ρεύματος και αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική και τον Δήμο ωστόσο, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, δεν βρέθηκε λύση. Η γυναίκα έκανε άλλη μία προσπάθεια και κάλεσε ξανά την πυροσβεστική και τότε της εξήγησαν ότι από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι αν πρώτα δεν πάρουν εντολή από 199. 

Φωτο: Facebook

Τότε κάλεσε το 199 ενημερώνοντας τους για την επικινδυνότητα της κατάστασης – αφού η γάτα βρισκόταν πάνω σε καλώδια υψηλής τάσης, κι έστειλαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Μαζί με την πυροσβεστική ήρθε και κλιμάκιο της ΔΕΗ. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ ανέβηκε στο στύλο και κατέβασε την γάτα με ασφάλεια. 

Τέλος καλό, όλα καλά για την… ατρόμητη γάτα!

«Όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί», γράφει η γυναίκα ικανοποιημένη για την έκβασης της σύντομης αλλά και επικίνδυνης περιπέτειας της γατούλας.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ