Σαλαμίνα: Στειρώθηκαν 120 αδέσποτες γάτες στο πλαίσιο του 4th Salamimas Pet Care

Για 4η συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το οργανωμένο πρόγραμμα στειρώσεων 120 αδέσποτων γατών το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου στη Σαλαμίνα στο πλαίσιο του 4th Salamimas Pet Care. 

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος με την εθελοντική προσφορά των κτηνιάτρων του νησιού της Σαλαμίνας, έφεραν εις πέρας ακόμη ένα πρόγραμμα στειρώσεων.

Για ακόμη μια φορά, Δήμος, κτηνίατροι και φιλόζωοι εθελοντές, ενώθηκαν ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων.

«Έχοντας πλέον ένα συνεχές πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων, έχουμε καταφέρει σε 3,5 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς, να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 1.500 στειρώσεων αδέσποτων ζώων, με την πολύτιμη βοήθεια των κτηνιάτρων του νησιού μας», αναφέρει το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας.

rbt

«Ευχαριστούμε πολύ τους: κ. Χρύσα Συμιακάκη για την παραχώρηση κλουβιών μεταφοράς για την εξυπηρέτηση πολιτών και την εθελοντική της προσφορά κατά τη διάρκεια του προγράμματος κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, κ. Μαρία Μύλλερτο Hot Island beach bar και τον κ. Μάκης Μαλτέζος για την άψογη φιλοξενία του και τη δωρεά του στο βραδινό γεύμα του Σαββάτου των κτηνιάτρων μας, το εστιατόριο Meltemi Kanakia για την άψογη φιλοξενία του και τη δωρεά του στο Μεσημεριανό Γεύμα της Κυριακής στους κτηνιάτρους μας και το Ξενοδοχείο Aianteion Bay Σαλαμίνας. Ανανεώνουμε άμεσα το επόμενο ραντεβού μας» συμπληρώνει.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ