Στην «Γιορτή Φιλοζωίας και Υιοθεσίας» του Δήμου Δάφνης-Υμηττού η Δώρα Λοΐζου

Στην εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή Φιλοζωίας και Υιοθεσίας», που διοργάνωσε ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού και η Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και Πρόληψης Δημιουργίας Νέων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, παρευρέθηκε η συντονίστρια για θέματα φιλοζωίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Δώρα Λοϊζου. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις από την ζωοθεραπεύτρια Κατερίνα Παπαποστόλου, bazaar φιλοζωικών σωματείων, ενημερώσεις για την εθελοντική συμμετοχή στη φιλοζωική ομάδα των εθελοντών του Δήμου Δάφνης -Υμηττού, ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σκυλάκια και γατάκια που αναζητούσαν την παντοτινή τους οικογένεια. 

Το παρών έδωσαν η Ειδική Γραμματέας για την προστασία των ζώων συντροφιάς κ. Μάρσα Δημοπούλου και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. 

«Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μπινίσκο, την Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής κ. Γεωργία Σκιαδοπούλου και τους εθελοντές για την διοργάνωση που σκοπό είχε να μεταδώσει το μήνυμα της υιοθεσίας, της φροντίδας και του σεβασμού των αδέσποτων ζώων» δήλωσε η κ. Λοΐζου. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ