Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για το φονικό στη Νεάπολη

Απολογούνται σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου, οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με αφορμή το το τάισμα αδέσποτων γατών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, μετά από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου, έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι οι ανωτέρω κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, καθώς και για θέματα γειτνίασης. Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 42 ετών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Κυριακής και τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν σήμερα στις 12.

Η νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στον 52χρονο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, έδειξε πως ο άνδρας κατέληξε από ισχαιμία του μυοκαρδίου κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο.


Με πληροφορίες του ertnews

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ