Η ομάδα του Giant Heart με τον πρεσβευτή του, Κώστα Τσιμίκα βρέθηκε στο Athens Happy House για μία σημαντική δράση προσφοράς (βίντεο)

Η ομάδα του Giant Heart μαζί με τον πρεσβευτή του, Κώστα Τσιμίκα, βρέθηκε στο Athens Happy House για μία σημαντική δράση προσφοράς στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας NoviPet.

Σε συνέχεια της στήριξης που παρείχε το Giant Heart για την κατασκευή ενός ιπποστασίου στον χώρο του Athens Happy House, εθελοντές εργαζόμενοι της Novibet επισκεφθήκαν το καταφύγιο για να πραγματοποιήσουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος δε δίστασε να πιάσει πινέλο και να βάψει για καλό σκοπό!

Με την ολοκλήρωση του νέου ιπποστασίου, τα 5 αδέσποτα ιπποειδή που φιλοξενούνται στο Athens Happy House έχουν πλέον έναν ασφαλή και άνετο χώρο για να μένουν, ενώ με τις νέες δυνατότητες του χώρου θα φιλοξενηθούν ακόμα 3 ιπποειδή.

πρεσβευτή
Φωτ.: Giant Heart | Facebook

Ο Νεκτάριος Παπαζαχαρίας με ανάρτηση που έκανε στο Instagram συνοδευόμενο από ένα βίντεο, έγραψε για την πρωτοβουλία: «Το τραγούδι ακριβώς λέει : we’ve come a long long way together through the had times and the good… 
Μόνος μου μπορώ να κάνω ένα -δυο πράγματα, με βοήθεια μπορώ να κάνω 100. 
Αυτή την φορά η βοήθεια ήρθε από την @novibet.gr και το @giantheart.gr, ένα σύγχρονο και απόλυτα ασφαλές paddock με ένα υπέροχο καταφύγιο κατά των καιρικών φαινομένων και όλα αυτά στήθηκαν και φτιάχτηκαν από τους ίδιους τους εργαζόμενους που ήρθαν εθελοντικά μετά την εργασία τους να δουλέψουν ακόμα μερικές ώρες για να το τελειοποιήσουμε, το αποτέλεσμα είναι τα 5 ιπποειδή που ζουν ήδη εδώ μαζί μας να έχουν ένα νέο χώρο να χαίρονται ανενόχλητα την ζωή τους και την ίδια στιγμή να ανοίξουν δυο ακόμη paddocks / pastures για να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε περισσότερα ζώα με ασφάλεια και σιγουριά για την ευζωία τους. Σας είμαστε ΟΛΟΙ εδώ ευγνώμονες και ένας ένας ξεχωριστά είστε πια κομμάτι αυτής της οικογένειας σε αυτό εδώ το κτήμα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @tsimikas21 που ήρθε, βοήθησε και πάνω απ όλα μας έδωσε visibility και έδειξε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που τον λατρεύουν ότι είναι οκ να αγαπάς και να φροντίζεις τα ζώα. Τα ζώα μας έχουν ανάγκη, μην γυρνάτε την πλάτη, όπως και όσο μπορεί ο καθένας μας είναι αρκετό. Thank you guys».

Τον Οκτώβριο του 2023 το Giant Heart της Novibet εγκαινίασε την πρωτοβουλία NoviPet

Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων παραμένει ένα ανοικτό πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία, ενώ ο ρυθμός της ροής των νέων αδέσποτων στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς. Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφορούν στη δημοσιότητα εκτιμάται ότι ο αριθμός αδέσποτων σκύλων και γατών στη χώρα μας το 2022 άγγιζε τα τρία εκατομμύρια ζώα, προσεγγίζοντας πλέον τα τέσσερα εκατομμύρια.

Στοχεύοντας στο να πάρει ενεργή θέση απέναντι σε αυτό το καίριο ζήτημα, το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet το οποίο ήδη δραστηριοποιείται στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της προώθησης της αξίας του αθλητισμού, εισάγει την πρωτοβουλία NoviPet – έναν νέο πυλώνα δράσης που αφορά στην προστασία και την προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Καθώς η προστασία και η προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς βρίσκεται στο επίκεντρο, η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς τη συμμετοχή της «Save a Greek Stray», μίας οργάνωσης που εδώ και χρόνια έχει στον πυρήνα της το καίριο αυτό θέμα. Πρωτεύοντα ρόλο επίσης σε αυτή την ενέργεια έχει ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα προστασίας και δικαιωμάτων των ζώων.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Το να είσαι υπεύθυνος εταιρικός πολίτης σημαίνει να αναλαμβάνεις δράση εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία. Πέρα από τις δράσεις μας για τον αθλητισμό και τους συνανθρώπους μας, η πρωτοβουλία NoviPet θα αποτελεί πλέον τον τρίτο πυλώνα του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας για δράση σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, που αφορά στην ευημερία των ζώων και την υπεύθυνη υιοθεσία κατοικιδίων. Είμαστε υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε αυτό το πρόγραμμα γιορτάζοντας την 4η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ενώ την επόμενη περίοδο θα ακολουθήσει σειρά σχετικών δράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βραζιλία, στην οποία έχουμε παρουσία από την αρχή του 2023».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ