Το PET Supermarket προσέφερε τροφή για τα αδέσποτα γατάκια του Παλαιού Φαλήρου

Οι πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, έχουν τη δύναμη να κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή τους.

Το κατάστημα κατοικίδιων ζώων PET Supermarket γνωστό για την αγάπη και το σεβασμό προς τους τετράποδους φίλους μας, προσέφερε 40 σακιά ξηράς τροφής  για τις αδέσποτες γατούλες του Παλαιού Φαλήρου που έχουν ανάγκη.

«Στο PET Supermarket νοιαζόμαστε για τους μικρούς μας φίλους και το δείχνουμε με πράξεις. Πρόσφατα δωρίσαμε 40 σακιά ξηράς τροφής γάτας στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για τη σίτιση των αδέσποτων γατών. Και αυτή είναι μόνο η αρχή…», γράφει το κατάστημα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε την ομάδα του PET Supermarket για την στήριξή τους στην εθελοντική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ανθρωπιά σημαίνει να σέβεσαι κάθε ζωή.
Με αυτήν την αρχή ενώνουμε δυνάμεις και δείχνουμε την Αγάπη μας προς τους αδέσποτους φίλους μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα μεγάλο ευχαριστώ στο PET Supermarket για τη συνεισφορά τους στην τροφή για τα αδέσποτα γατάκια. Θέλω να ευχαριστήσω και να εξάρω την προσφορά όλων εκείνων που ανιδιοτελώς στηρίζουν την εθελοντική αυτή προσπάθεια. Στόχος μας να γίνουμε ακόμη περισσότεροι.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ