Η Τόρι Σπέλινγκ προτιμάει να κοιμάται με ένα γουρούνι παρά με τον σύζυγό της

Η Daily Mail μίλησε αποκλειστικά με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, τον ηθοποιό και σύζυγο της πρωταγωνίστριας του 90210 Τόρι Σπέλινγκ, για το τέλος του γάμου και τις αιτίες που το προκάλεσαν.

Ειδικότερα, η Τόρι Σπέλινγκ είναι φιλόζωη, έχοντας αρκετά κατοικίδια και παραγωγικά ζώα, συμπεριλαμβανομένων σκύλων διάσωσης, μιας γάτας Βεγγάλης, ερπετών, κατσικιών, κοτόπουλων και δύο γουρουνιών. Όταν κάποιος έχει ένα ή δύο σκυλιά ή γάτες που κοιμούνται στο κρεβάτι του είναι μία περίπτωση αλλά όταν έχεις μια ολόκληρη αγέλη σκύλων και μερικά γουρούνια που νομίζουν ότι είναι σκύλοι πώς μπορείς να διαλέξεις ποιος θα έχει προνόμια στο κρεβάτι;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Στην περίπτωση της Σπέλινγκ, το επιτρέπει σε όλα τα σκυλιά συμπεριλαμβανομένου και του γουρουνιού. Τώρα, το ερώτημα πλανάται αφού δεν γνωρίζουμε ποια από τα δύο γουρνάκια έχουν πρόσβαση στα μαλακά στρώματα του κρεβατιού: το μίνι γουρούνι που ονομάζεται Νάτμεγκ ή το πιο βαρύ γουρούνι της που ονομάζεται Γουίλμπουρ;

Αριστερά με το μίνι γουρούνι, Νάτμεγκ και δεξιά με τον Γουίλμπουρ Φωτο: Instagram & facebook | torispelling)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Ο ΜακΝτέρμοτ συνέχισε να εξηγεί πώς θεωρεί σημαντικό για ένα ζευγάρι να περνάει ιδιωτικό χρόνο. Και με το γουρούνι και τα σκυλιά, ήταν απλά πολύ χαοτικό γι’ αυτόν. Έτσι αποφάσισε ότι έπρεπε να κοιμάται σε διαφορετικό υπνοδωμάτιο, κάτι που ξεκίνησε το 2017.

«…ξέρουμε ότι τα σκυλιά έχουν ατυχήματα και τα συγκεκριμένα σκυλιά μας είχαν πολλά ατυχήματα. Και απλά δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω άλλο αυτό. Έτσι, δημιούργησα ένα υγιές όριο για τον εαυτό μου και είπα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να ζω και να κοιμάμαι σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Daily Mail.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ