Βίντεο σοκ: Ακραία κακοποίηση ζώου από ανήλικο – Έσφιγγε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του σκύλου

Σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 με ανήλικο αγόρι να κακοποιεί σκύλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το 15χρονο αγόρι φαίνεται στο βίντεο να κρεμάει το σκυλί από το λαιμό, ενώ το ζώο σφαδάζει από τους πόνους, αφού ο ανήλικος δράστης έσφιγγε ολοένα και περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του.

Όταν ακούει την φωνή του ανθρώπου από το διπλανό κτίριο και βλέπει την κάμερα του κινητού, εξαφανίζεται.

«Ένα 15χρονο παιδί κρέμασε αυτό το μικρό σκυλάκι που βλέπετε στο βίντεο. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να τραβήξω στην σκηνή που το έδερνε… σαν μαστίγιο, και έκλαιγε τουλάχιστον επί δέκα λεπτά. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίντεο ντοκουμέντο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της άμεσης δράσης, οι οποίοι είδαν το βίντεο και προσπαθούν να εντοπίσουν τον νεαρό στη γύρω περιοχή.

«Την ώρα που τραβούσα βίντεο και ο συνάδελφός μου καλούσε την αστυνομία, κάποιοι τον ειδοποίησαν και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή», παρατήρησε ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία.


Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κακοποίησης ζώου από ανήλικο σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε το περιστατικό βάναυσης κακοποίησης κουταβιών στις Σέρρες από ανήλικους και ότι με αφορμή το κτηνώδες περιστατικό, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντολογική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) έστειλε επιστολή στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών, στην οποία εξέφραζε τις ανησυχίες της περί επανάληψης τέτοιων πράξεων ζητώντας να ληφθούν μέτρα, ώστε οι ανήλικοι να ενταχθούν στο κοινωνικό περιβάλλον με πιθανότητες ηθικής βελτίωσης.

Η κακοποίηση ζώου είναι πλέον κακούργημα που ενέχει ποινή φυλάκισης και οικονομικό πρόστιμο έως και 15.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ