Βόλος: Καταστράφηκε το καταφύγιο ζώων στο Διμήνι από τη θεομηνία – Έκκληση για τροφές και φιλοξενίες

Δραματική ήταν η κατάσταση και στη Μαγνησία που χτύπησε με μανία η κακοκαιρία Daniel, αφήνοντας στο πέρασμα της τεράστιες καταστροφές, όπως και στο καταφύγιο ζώων στο Διμήνι.

Ειδικότερα, το καταφύγιο ζώων «Dimini Dogs Charity» που λειτουργεί από 2018 με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Κεραμιτζόγλου ζητάει βοήθεια αφού καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή με αποτέλεσμα μερικά από τα σκυλιά να χάσουν τη ζωή τους. Μαζί με όσα έχασαν, χάθηκε και η ελπίδα τους.

καταφύγιο
Φωτο Facebook | Dimini Dogs Charity
καταφύγιο
Φωτο Facebook | Dimini Dogs Charity

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ανάρτησή τους, το καταφύγιο φροντίζει 60 σκυλιά και γύρω στα 40 στους δρόμους των Αλυκών.

«Δεν έχουμε φαγητό, περίφραξη, σπίτια για σκύλους. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν υπάρχει πια καταφύγιο. Τα σκυλιά μας είναι διασκορπισμένα στην περιοχή ή προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το μέρος που είχαν νιώσει σπίτι τους στο καταφύγιο. Μερικά χρειάζονται ιατρική περίθαλψη, είναι τραυματίζονται, όλα τους πεινούν, φοβούνται και είναι σε μία κατάσταση σοκ», περιγράφουν.

καταφύγιο
Φωτο Facebook | Dimini Dogs Charity
καταφύγιο
Φωτο Facebook | Dimini Dogs Charity

Οι εθελοντές κάνουν έκκληση για βοήθεια με προτεραιότητα την τροφή και την εύρεση νέας τοποθεσίας, ώστε να χτιστεί το καταφύγιο από την αρχή: «Ζητάμε πρόσβαση σε τροφή για σκύλους και εύρεση μιας νέας τοποθεσίας για να φτιάξουμε το καταφύγιο. Εάν διαθέτετε χώρο με πρόσβαση σε νερό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, καθώς το έχουμε απόλυτη ανάγκη», αναφέρουν, ενώ τονίζουν ότι επείγουν φιλοξενίες περισσότερο από ποτέ.

Καλέστε στο 6986892997.

Ανοίξτε το σπίτι και την καρδιά σας!

Ακολουθεί σύνδεσμος για δωρεές: https://whydonate.com


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ