Υπέκυψε στα τραύματά του ο σκύλος που πυροβόλησαν στην Αργαλαστή Βόλου – «Οι περίοικοι γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης»

Υπέκυψε στα τραύματά του το ιδιαίτερα αγαπητό σκυλάκι που δέχτηκε 20 σκάγια στην Αργαλαστή Βόλου.

Το άτυχο ζωάκι πυροβολήθηκε εξ’ επαφής και χρειάστηκε αίμα καθώς παρουσίαζε χαμηλό αιματοκρίτη. Όπως ανέφερε ο Σταμάτης Παπαδήμος, όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό το περασμένο Σάββατο, οι κάτοικοι μετέφεραν τον σκύλο άμεσα στο κτηνιατρείο όπου η κτηνίατρος αφαίρεσε πάνω από 20 σκάγια.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα επικαλέστηκε το «MEGA» οι περίοικοι γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης, αλλά φοβούνται να το αποκαλύψουν γιατί, όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο, με αποτέλεσμα να φοβούνται ακόμη και για τη δικιά τους ζωή.

Ο σκύλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό. Κάθε πρωί περίμενε τους υπαλλήλους του δήμου να αναλάβουν την βάρδια τους και να του δώσουν γάλα και κροκέτες.

Μιλώντας στο «MEGA» ο Σταμάτης Παπαδήμος είπε για τους πυροβολισμούς σε αδέσποτο σκύλο:

«Κάποιοι ο οποίος πυροβολεί ένα σκυλί στο κέντρο του χωριού είναι επικίνδυνος αυτονόητα, πολύς κόσμος φοβάται να μιλήσει. Εγώ έχω γνώση κάποιου ονόματος, αλλά πρέπει να έρθει η αστυνομία. Εδώ ξέρουμε τι έφαγε χθες καθένας μας, είναι λίγα σπίτια. Ήταν πάνω από 20 τα σφαιρίδια που βρέθηκαν στο σώμα του, μόνο 20 κατάφεραν να βγάλουν», είπε.

Σημείωσε πως το ζώο μεταφέρθηκε στο Βόλο. Την ώρα που μιλούσε στο «MEGA» εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το αν θα τα καταφέρει το ζώο, ωστόσο λίγο αργότερα με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε για τον θάνατό του.

Καλό σου ταξίδι αδέσποτε. Εύχομαι εκεί που πας να βρεις γαλήνη και αγάπη. Γνωριστήκαμε καλύτερα κάπως αργά και σε δύσκολες ώρες. Ήσουν γενναίος και ήθελες να ζήσεις, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για σένα. Καλύτερα! Γλύτωσες από τους ανθρώπους… Θα σε θυμάμαι για πάντα και συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα για σένα


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ