Στο Υπουργείο Εσωτερικών για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων, ο αντιδήμαρχος Δήμου Κατερίνης Θωμάς Αναστασιάδης

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και το αίτημα λήψης περαιτέρω χρηματοδότησης, τέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης στο Υπουργείο Εσωτερικών, του αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμά Αναστασιάδη, παρουσία και του Βουλευτή Πιερίας, Ξενοφώντα Μπαραλιάκου. 

Συγκεκριμένα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, με τον κ. Τσαντίδη, Διευθυντή Γραφείου του Υπουργού, καθώς και με την κα Οικονόμου, ειδική συνεργάτιδά του.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αναστασιάδης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου και όπως τόνισε σε δήλωσή του: «Τα στελέχη του γραφείου του Υπουργού, που έχουν ασχοληθεί ειδικά με τη νομοθεσία ζώων συντροφιάς, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που παρουσιάσαμε στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι είμαστε ο πρώτος ανά την Ελλάδα, καλά προετοιμασμένος Δήμος, που τους επισκέφθηκε και κατέθεσε πλήρη φάκελο για το θέμα. Ευχαριστώ με την ευκαιρία, τον Βουλευτή Πιερίας, κ. Μπαραλιάκο για την καθοριστική συμβολή του».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ