Καιρός: Επανήλθε το καλοκαίρι με άνοδο της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Αναλυτικά

Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στη Θράκη και στα ορεινά της Πελοποννήσου κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι περισσότερες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 18 έως 33, στην Ήπειρο από 16 έως 30, στη Στερεά από 16 έως 33, στην Πελοπόννησο από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 32, στις Κυκλάδες από 17 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 22 έως 30 και στην Κρήτη από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αιγαίο-Ιόνιο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ