Η Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων γιόρτασε την «Ημέρας της Γης» με δράσεις αφιερωμένες στην Ανακύκλωση

Με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Γης» στις 22 Απριλίου 2023, η Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Απριλίου σημαντικές δράσεις, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στην Ανακύκλωση, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων.

Συγκεκριμένα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι η κεντρική αίθουσα μετατράπηκε σε εργαστήριο κατασκευών, όπου τα παιδιά ηλικίας 5-14 ετών έφτιαξαν όμορφες δημιουργίες με ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χάρτινα ρολά, άδεια βαζάκια, πλαστικά καπάκια κ.ά., υπό την καθοδήγηση της κας Έλενας Καλαμά. 


Παράλληλα την ίδια ημέρα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν στον εξωτερικό χώρο είδη προς ανακύκλωση και στήριξαν αυτή την σπουδαία προσπάθεια. 

Το βανάκι της Πολιτιστικής Δράσης γέμισε με τηλεοράσεις, υπολογιστές, ηλεκτρικές σκούπες και σκουπάκια, κασετόφωνα, φουρνάκια, εκτυπωτές, μίξερ, ηλεκτρικά σίδερα, σταθερά/κινητά τηλέφωνα και ένα σωρό άλλες μικροσυσκευές οι οποίες θα προωθηθούν για διαχείριση και ανακύκλωση.

«Συμβάλλουμε όλοι στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων,για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο» είναι το μήνυμα της Πολιτιστικής Δράσης.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ