Δήμος Εορδαίας: Διήμερο πρόγραμμα δωρεάν κτηνιατρικών υπηρεσιών για γάτες, σκύλους ευπαθών ομάδων και ποιμενικών

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Εορδαίας – Γραφείο Κυνοκομείου, διοργανώνει διήμερο δωρεάν υπηρεσιών για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύλαξη ποιμνίων (ποιμενικών).

Ειδικότερα παρέχονται:

  1. ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική σήμανση (microchip),
  2. ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση στο ΕΜΖΣ,
  3. ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμό
  4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Δήμου για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων από τις ανεξέλεγκτες γεννήσεις.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν από την ομάδα του κτηνιάτρου συντοπίτη κ. Αλεξάνδρου Κονδυλίδη και τις συντοπίτισσες κτηνιάτρους Ευαγγελία Τσατάνη και Νίκη Σκουμπουρδή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του δημοτικού καταφυγίου το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, από τις 09:00 έως τις 15:00.

Για την μετάβαση στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου, ο Δήμος διαθέτει το ειδικό όχημα για την μεταφορά των ζώων.

Οι ιδιοκτήτες των ζώων παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας του ζώου τους (αν υπάρχει).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2463 772641, Πτολεμαΐδα


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ