Έρχεται το Πάσχα και μαζί του φυσικά το Πασχαλιάτικο Bazaar του Stray.Gr για τα αδέσποτα ζώα!

Όπως είναι πια γνωστό, αν είστε γάτες δε θα το χάσετε! Γιατί αν το χάσετε, ξέρετε ότι, θα σκυλιάσετε! 

Το Stray.Gr σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά και φέτος στο Πασχαλιάτικο Bazaar του!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, από τις 10:00 έως τις 22:00 στον υπέροχο πολυχώρο Σπούτνικ που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου στην όμορφη Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Στο Πασχαλιάτικο Bazaar θα βρείτε: 

  • Πασχαλινές λαμπάδες για το βαφτιστήρι, την κολλητή ή τον κολλητό, τη μαμά, τον μπαμπά ή το έτερον σας ήμισυ, φτιαγμένες από τους εθελοντές μας με πολλή αγάπη!
  • Λαχταριστά σοκολατένια αυγά για τα βαφτιστήρια σας
  • Ασημένια χειροποίητα κοσμήματα
  • Είδη για τους μικρούς τετράποδος φίλους σας που δεν πρέπει να μείνουν απογοητευμένοι
  • Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, διότι το πνεύμα είναι το ήμισυ του παντός
  • Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες για να απολαμβάνετε τον καφέ σας και τσάντες με σκυλογατομουσούδια μόνο για εσάς

Φυσικά μην ξεχνάτε, τον πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά απ’ τα χεράκια των εθελοντών (και των μαμάδων τους!), τα οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε κάνοντας τις αγορές σας ή καθισμένοι στην ηλιόλουστη πλατεία!

Ελάτε με τους φίλους σας (και τους σκύλους σας φυσικά) μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα!

Από τα Bazaar προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου του Stray.Gr, δεδομένου ότι δεν λαμβάνει καμία οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Για άλλη μια χρονιά, σας χρειάζονται δίπλα τους!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ