Μέγαρα: Συγκλονίζουν οι σκληρές εικόνες σκελετωμένου σκύλου – Προσπαθούν να τον σώσουν

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο σκύλος που κυκλοφορεί στα Μέγαρα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους εθελοντές αναφορικά με την υγεία του. 

Οι σκληρές εικόνες δείχνουν τον σκύλο σκελετωμένο σε τραγικό βαθμό, χωρίς γούνα να κυκλοφορεί αρκετά φοβισμένος.  

Η ανάρτηση έγινε από την Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων-Ν. Περάμου η οποία αναφέρει ότι ο σκύλος κυκλοφορεί στα Μέγαρα, κοντά στις γραμμές του τρένου και στα στενά γύρω από τη Μινώας, ενώ ενημερώνει πως καταβάλλει προσπάθεια να πιαστεί, ωστόσο δυσκολεύεται διότι, όπως είναι φυσικό, είναι φοβικός. 

Η τραγική εικόνα του σκύλου δεν άφησε κανέναν φιλόζωο ασυγκίνητο. Στη θέα του πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το άτυχο πλάσμα. 

«Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτά τα πλάσματα σε αυτή την κατάσταση. Πώς τα κάναμε έτσι ρε παιδιά; Πώς καταντήσαμε έτσι αδιάφοροι και να το προσπερνάνε τόσο καιρό, να μην βλέπουν το σκυλάκι, δεν έγινε χθες έτσι αυτό το άμοιρο! Αχ θεε μου! Όσοι είστε κοντά βοηθήστε… ανεβάστε ποστ για βοήθεια να συμβάλλω κι εγώ», γράφει μία γυναίκα στο Facebook. 

Η Φιλοζωική Κίνηση παρακαλεί τους κατοίκους να μην το τρομάξουν αν δουν τον σκύλο στο δρόμο τους και να ενημερώσουν άμεσα την Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων-Ν. Περάμου αν τον δουν, γιατί μετακινείται συνεχώς και πρέπει να πιαστεί.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ