Βρέθηκαν πνιγμένα κουτάβια στο λιμάνι της Στυλίδας 

Νεαροί που έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι της Στυλίδας, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα όταν εντόπισαν νεκρά κουτάβια στη θάλασσα. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η εθελόντρια Ελένη Αργυρίου, τα κουτάβια βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου και ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο μετά τις 9 το βράδυ.

Δύο κουτάβια είναι νεκρά και άλλο ένα που βρισκόταν μέσα σε υπόνομο είναι ζωντανό.

«Τα έβλεπαν τουμπανιασμένα μες στη θάλασσα όλη την ημέρα και δεν μίλησε κανείς!» γράφει η κ. Αργυρίου αγανακτισμένη για την αδιαφορία.

Στο σημείο κατέφθασε το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως περιγράφει η κ. Αργυρίου, η αδέσποτη σκυλίτσα γέννησε στο βουνό. Η ίδια κι άλλος ένας εθελοντής πήγαιναν τη νύχτα για να της δίνουν τροφή, ώστε να μεγαλώσει τα πέντε κουτάβια της. Το ένα κουτάβι το φρόντιζε η ίδια και τ᾽ άλλα τέσσερα τα πήρε η σκυλίτσα και τα πήγε σε άλλη γειτονιά κοντά στο λιμάνι, όπου τα τάιζαν φιλόζωοι.

«Στο λιμάνι της Στυλίδας έχω φροντίσει πάνω από 30 κουτάβια και κανένα από αυτά δεν έπεσε στη θάλασσα πλην της Μπέλλας που έπαιζε με μια γαλότσα, το βάρος της οποίας την τράβηξε προς τη θάλασσα. Τη Μπέλλα την έσωσε η κοπέλα που εργαζόταν τότε εκεί», αναφέρει.

«Είναι αδύνατον και τα τρία κουτάβια να έπεσαν από μόνα τους μέσα στη θάλασσα! Πιστεύω ότι κάποιος τα πέταξε για να πνιγούν ή το βράδυ της Δευτέρας ή ξημερώματα της Τρίτης», τονίζει η Ελένη Αργυρίου ενώ αναφέρει πως η μαμά τους αναζητά απεγνωσμένα να τα βρει.

Φωτο: Eleni Argiriou, Facebook

Τα δύο νεκρά κουτάβια τα έστειλε το Λιμεναρχείο στην κτηνιατρική και σχηματίστηκε δικογραφία.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ