Φρίκη στη Ρόδο: Έκλεισε ζωντανά κουτάβια σε σακούλα και τα πέταξε σε κλαδί δέντρου (βίντεο)

Δεν σταματούν οι φρικαλεότητες ανθρώπων κατά των ζώων. Οι πράξεις ορισμένων προκαλούν δυσφορία και οργή αφού ξεπερνούν κάθε μέτρο λογικής.

Αυτή την φορά στην Ρόδο, ένας περαστικός έγινε μάρτυρας μιας φρικαλέας εικόνας όταν εντόπισε ζωντανά δύο κουτάβια κλεισμένα σε μια σακούλα που βρισκόταν στον αέρα αφού ο δράστης φρόντισε να την πετάξει σε δέντρο. 

Τα νεογέννητα κουτάβια που δεν είχαν ανοίξει ακόμα τα μάτια τους, βρέθηκαν από τον κ. Χρήστο Αγνουσιώτη την Μεγάλη Παρασκευή σε ερημικό σημείο την ώρα που πήγαινε για τρέξιμο. Η σακούλα βρισκόταν 3 μέτρα από το αγκαθωτό έδαφος. 

Όπως περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο ο κ. Αγνουσιώτης, δυσκολεύτηκε πολύ να τα προσεγγίσει καθώς τα αγκάθια στο έδαφος του προκάλεσαν εκδορές.  

Τη στιγμή που ο δράστης τα πέταξε στον αέρα, η σακούλα πιάστηκε από ένα κλαδί και άνοιξε μια τρύπα απ᾽ όπου τα κουτάβια μπορούσαν ν᾽ ανασάνουν αλλά και ν᾽ ακουστούν. Έτσι κατάφερε να τα εντοπίσει και να τα σώσει από βασανιστικό θάνατο.

Τα κουτάβια τα ταΐζουν με μπιμπερό και κρατιούνται στην ζωή. Όποιος ενδιαφέρεται για φιλοξενία, υιοθεσία ή ιδανικά να γνωρίζει μαμά σκυλίτσα που να θηλάζει, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Αγνουσιώτη.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Χρήστο Αγνουσιώτη:

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ