Πάνω από 5 χιλιάδες κοινοποιήσεις για να υιοθετηθεί ο υπέροχος Πάτρικ! 

Λένε ότι «sharing is caring» και αυτό φάνηκε από τις 5,5 χιλιάδες κοινοποιήσεις που έγιναν από ανθρώπους που συγκινήθηκαν από την ανάρτηση του εκπαιδευτή σκύλων Δημήτρη Γραμματικάκη για τον Πάτρικ. 

την Δευτέρα του Πάσχα ο κ. Γραμματικάκης έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook στην οποία εξέφρασε την δυσαρέσκεια του που δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να ενδιαφερθεί για τον υπέροχο Πάτρικ.

Ο τρόπος με τον οποίο περιέγραφε την απόγνωση του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο αφού χιλιάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου πάτησαν το κουμπί κοινοποίησης με το hashtag «patrick_the_energizer» για να στηρίξουν την προσπάθεια του εκπαιδευτή να βρεθεί κάποιος που θ᾽ αγαπήσει πραγματικά τον Πάτρικ.

«Κανείς δεν περίμενε να φτάσει αυτό το νούμερο και πήραμε μεγάλη τροπή και έκταση! Σχεδόν 5000 κοινοποιήσεις! Αδύνατον! Σας ευγνωμονώ όλους!» γράφει με ενθουσιασμό ο κ. Γραμματικάκης.

Οι αμέτρητες κοινοποιήσεις ανθρώπων του διαδικτύου είχαν θετικά αποτελέσματα αφού ήδη έχουν οριστεί κάποια ραντεβού με ανθρώπους που εξέφρασαν ενδιαφέρον να υιοθετήσουν τον Πάτρικ.

«Με τόσες κοινοποιήσεις φάνηκε ως κάτι που χρειάζεται άμεση διαχείριση σε βαθμό που δεν μπορεί να στηριχτεί μέσα σε 15 ώρες όλο αυτό,» αναφέρει.

«Έχω ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν τόσο πολύ για τον patrick_the_energizer που είμαι σίγουρος ότι ίσως να βρουν και άλλοι σκύλοι που έχω στο μυαλό μου κάποιο σπίτι δίπλα σε εξαιρετικούς ανθρώπους,» συνεχίζει.

Ο Πάτρικ έχει ήδη έξι ραντεβού έως την Κυριακή και ο κ. Γραμματικάκης θα φροντίσει ν᾽ απαντήσει σε όλους όσους έχουν στείλει μήνυμα.

«Προς το παρόν, του είπα για τα ραντεβού και έχει το βλέμμα του πελεκάνου στον ήλιο,» καταλήγει μοιράζοντας μια φωτογραφία του Πάτρικ με κλειστά τα μάτια!

Ποιος θα μπορούσε άλλωστε ν᾽αντισταθεί σε αυτό το υφάκι;



 

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ