Γίνε εσύ αυτός που θα υιοθετήσει τον υπέροχο Πάτρικ – Η συγκινητική ανάρτηση του εκπαιδευτή Δημήτρη Γραμματικάκη

Σε απόγνωση βρίσκεται ο επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων Δημήτρης Γραμματικάκης ο οποίος ζητάει να βρεθεί ένας άνθρωπος ν᾽ αγαπήσει τον Πάτρικ, τον σκύλο που περιμένει υπομονετικά εδώ και 7 χρόνια να υιοθετηθεί. 

Η ανάρτηση του προκαλεί ρίγη συγκίνησης αφού όπως αναφέρει ο κ. Γραμματικάκης, κουράστηκε να προσπαθεί να πείσει ν᾽ αγαπηθεί αυτό το υπέροχο σκυλί που ο ίδιος έχει φροντίσει για την εκπαίδευσή του και περιγράφει τον Πάτρικ ως το πλάσμα που έχει όλα όσα χρειάζεται για να υιοθετηθεί. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Δημήτρη Γραμματικάκη:

Δεν θα γράψω τίποτα.

Κουράστηκα να προσπαθώ να “πείσω” να αγαπηθεί ο Πάτρικ από κάποιον.

Δεν έχω καταλάβει τι ζητάει ο κόσμος που θέλει να υιοθετήσει. Ό,τι γνωρίζω πως χρειάζεται ένας σκύλος για να υιοθετηθεί ο «patrick the energizer» το έχει αλλά δεν υιοθετείται.

Επτά χρόνια σε καταφύγιο δεν υιοθετήθηκε όπως και πολλά αλλά που βρίσκονται σε κάθε καταφύγιο της χώρας μας.

Ήρθε σε εμένα, δουλέψαμε πολύ και ελπίζαμε πως από εδώ θα υιοθετηθεί έπειτα την εκπαίδευση του καθώς όλοι οι σκύλοι που αναλάβαμε την πιθανότητα υιοθεσίας τους έως τώρα έχουν υιοθετηθεί.

8 μήνες μαζί μας όμως δεν τα καταφέραμε.

8 μήνες μετά θα πρέπει να γυρίσει στο καταφύγιο όπου δεν είχε κανένα ενδιαφέρον.

8 μήνες μετά αν πάει εκεί θα υπογράψει την μόνιμη του καταδίκη.

Δυστυχώς ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ θα πρέπει να γράψω την οριστική ημερομηνία που ο Πάτρικ θα είναι κοντά μας. Και είναι ο πρώτος σκύλος που θα χρειαστεί να το κάνω αυτό.

30 Απριλίου ο Πάτρικ, το κόμικ Flash Joker, θα πρέπει να επιστρέψει πίσω. Η δουλειά μου με την εκπαίδευση του έχει τελειώσει και πρέπει στην θέση του να έρθει νέος σκύλος που κινδυνεύει η ζωή του καθώς οι θέσεις μας εδώ ως γνωστόν είναι δύο με sos εξαιρετικές περιπτώσεις έως 3 και έχω λίστα αναμονής 7-10 μηνών και 8 σκύλων.

Ο Πάτρικ δεν ζήτησε τίποτα, έναν άνθρωπο ζήτησε να τον αγαπήσει.

Και εγώ αυτό ζήτησα.

Δεν έγινε.

Λυπάμαι και εγώ και εκείνος.

Μόνο με αυτό το υστερόγραφο θα μπορούσα να κλείσω. Πως ίσως με μερικές κοινοποιήσεις να έχει μια τελευταία ελπίδα να αγαπηθεί.

Δεν θέλουμε να τον λυπηθούν. Να τον αγαπήσουν θέλουμε.


Αν είσαι εσύ εκείνος που θα αγαπήσει πραγματικά τον Πάτρικ, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Γραμματικάκη στη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ