200 γκόλντεν ριτρίβερ συγκεντρώθηκαν για να διασχίσουν τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης

Περίπου 200 σκύλοι γκόλντερ ριτρίβερ και οι ιδιοκτήτες τους αυτό το Σαββατοκύριακο απέτισαν φόρο τιμής στον Σπένσερ, τον επίσημο σκύλο του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο από καρκίνο.

Με την ονομασία “Boston Marathon Golden Retriever Meetup”, οι σκύλοι και οι ιδιοκτήτες τους συγκεντρώθηκαν για έναν ιδιαίτερο περίπατο που κατέληξε στη γραμμή τερματισμού στις 16 Απριλίου, μία ημέρα πριν από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ο Σπένσερ έγινε ο επίσημος σκύλος του μαραθωνίου όταν εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral το 2018. Είχε βιντεοσκοπηθεί να κρατά στο στόμα του σημαίες με το σύνθημα “Boston Strong” κατά μήκος της διαδρομής.

Τα σκυλιά που έτρεξαν προς τιμήν του αυτό το Σαββατοκύριακο φορούσαν κίτρινες μπαντάνες που έγραφαν “Golden Strong”, ενώ ένα δολάριο για κάθε μπαντάνα που πωλείται δωρίζεται στην έρευνα για τον καρκίνο των σκύλων του Morris Animal Foundation.


Η ανταπόκριση στην εκδήλωση ήταν τόσο μεγάλη, που οι εγγραφές έκλεισαν μια εβδομάδα πριν από την πραγματοποίηση της συνάντησης. Οι διοργανωτές λένε ότι θα ήθελαν η εκδήλωση να γίνει μια παράδοση που θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

Ο Σπένσερ έχει πράγματι γίνει μέρος της φαντασμαγορίας του μαραθωνίου.

Ένα πορτρέτο του εκτέθηκε στην έδρα του μαραθωνίου πριν από τον θάνατό του τον Ιανουάριο. Του απονεμήθηκε επίσης μετάλλιο.

Ο φετινός μαραθώνιος σηματοδοτεί τη 10η επέτειο των βομβιστικών επιθέσεων που συγκλόνισαν τον μαραθώνιο το 2013, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 260.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ