Λας Βέγκας: Σκύλος βρέθηκε πυροβολημένος πολλές φορές και με σπασμένο κρανίο

Ένας εγκαταλελειμμένος σκύλος αναρρώνει όταν βρέθηκε πυροβολημένος με σπασμένο κρανίο στα περίχωρα του Λας Βέγκας, ανακοίνωσε μη κερδοσκοπικό καταφύγιο ζώων. 

“Ο Μαξ πυροβολήθηκε πολλές φορές και βρέθηκε πεσμένος στην άκρη του δρόμου στην ανατολική πλευρά του Λας Βέγκας”, έγραψε το The Animal Foundation στο Facebook αυτή την εβδομάδα.

Το ίδρυμα δημοσίευσε φωτογραφίες του Μαξ, ο οποίος πιστεύουν ότι είναι 2 ετών, χαρακτηρίζοντας το σκυλάκι “γλυκό και αξιαγάπητο αγόρι” που βρισκόταν σε «άθλια» κατάσταση δυστυχίας μετά την εύρεσή του στις 28 Δεκεμβρίου.

Ο Μαξ βρέθηκε εγκαταλελειμμένος με τραύματα από πυροβολισμούς, αναμένεται να αναρρώσει (The Animal Foundation)

Όπως αναφέρει το καταφύγιο ζώων, τα θραύσματα σφαίρας που βγήκαν από το κεφάλι, την πλάτη και τον ώμο του Μαξ ήταν πολλά, ενώ υπέστη επίσης κάταγμα στο κρανίο.

«Κάποιος πυροβόλησε τον Μαξ», έγραψε το The Animal Foundation. «Δεν είμαστε σίγουροι πόσο καιρό ήταν μόνος του, αλλά η κτηνιατρική μας ομάδα πιστεύει ότι τα τραύματα από πυροβολισμούς είναι παλαιότερα λόγω του επιπέδου της μόλυνσης που υπάρχει».

The Animal Foundation

Οι κτηνίατροι κατάφεραν να αφαιρέσουν τα θραύσματα της σφαίρας, να καθαρίσουν τις πληγές και να του χορηγήσουν αντιβιοτικά και παυσίπονα.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι ο Μαξ έχει δείξει εμπιστοσύνη σε κάθε μέλος της ομάδας που τον πλησιάζει, παρά το τραύμα που υπέστη.

Την περασμένη Πέμπτη, το The Animal Foundation ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του σε μια ανάρτηση στο Facebook πως ο Μαξ βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης.

«Η κτηνιατρική μας ομάδα λέει ότι παρά τα όσα έχει περάσει ο Μαξ- θέλει μόνο αγάπη, αγκαλιές και τυρί. Ο Μαξ ήταν ένας ασθενής ‘ροκ σταρ’. Αναρρώνει και δεν χρειάζεται πλέον καταστολή για τον καθαρισμό των περισσότερων τραυμάτων του και έχει μόνο ένα τραύμα που πρέπει να κλείσει. Είναι ανεκτικός με την ομάδα μας και γνωρίζει ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε».

The Animal Foundation

Το ίδρυμα δήλωσε ότι δημοσίευσε τις φωτογραφίες για να δείξει τη σωτήρια φροντίδα που προσφέρει το 100% των δωρεών προς το καταφύγιο για να βοηθήσει ζώα όπως ο Μαξ.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ