Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ -μα ποτέ…-το σκύλο ή τη γάτα σας! -ΔΕΙΤΕ πώς

Είναι το νέο gadget για τους κηδεμόνες σκύλων και γάτων στην Αμερική και στην Ευρώπη. Και όπως διαπίστωσε το pet-in.gr είναι μια τεχνολογική επινόηση που πολύ σύντομα θα είναι εξαιρετικά διαδεδομένη και στην Ελλάδα.

Και αυτό γιατί βάζει τέλος στο άγχος του κηδεμόνα για την απώλεια του κατοικίδιου του. Πολύ πρόσφατα, στην ιστοσελίδα του το περιοδικό People έγραψε ότι «δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να εξαφανιστεί ο σκύλος σας και ν’ ανησυχείτε για τον τριχωτό σας φίλο που χάθηκε».

Υπάρχει λύση ώστε να οχυρωθείτε; Ασφαλώς και υπάρχει. Και είναι μια λύση που ήδη τη γνωρίζουν οι πιο…ψαγμένοι εκ των κηδεμόνων.

Η έρευνα του pet-in.gr δείχνει ότι μπορείτε να καταφύγετε στην τεχνολογία ώστε ν’ απαλλαγείτε απ’ το μόνιμο άγχος της πιθανής απώλειας του κατοικίδιου σας. Και αυτό είναι απλό και επιτυγχάνεται εφοδιάζοντάς το κατοικίδιο σας μ’ ένα κολλάρο που διαθέτει ανιχνευτή GPS.

Οι καλύτεροι ανιχνευτές GPS για σκύλους ή γάτες παρέχουν ενημερώσεις θέσης σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο τηλέφωνό σας, επιτρέποντάς σας να βρείτε γρήγορα το κατοικίδιό σας και να το φέρετε πίσω σώο και αβλαβές

Όταν δε εξετάζετε διαφορετικούς ανιχνευτές GPS, θα πρέπει να εξετάσετε παραμέτρους και λειτουργίες όπως το μέγεθος του ανιχνευτή, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η εμβέλεια εντοπισμού και το αν απαιτείται μηνιαία συνδρομή.

Ήδη το pet-in.gr κάνει ένα crash test των προϊόντων και των τιμών που κυκλοφορούν στην αγορά και πολύ σύντομα θα καταγράψει, σε νέα ανάρτηση, τις τιμές και τις δυνατότητες των περίπου πέντε μεγάλων ανταγωνιστών του χώρου.   

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ