Επιβάτης έπαθε νευρικό κλονισμό όταν δεν τον άφησαν να δει τα σκυλιά του

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν σε αεροδρόμιο τη στιγμή που ένας απελπισμένος επιβάτης έπαθε νευρικό κλονισμό όταν το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας του είπε ότι δεν μπορούσε να δει τα αγαπημένα του σκυλιά.

Ο Ζοάο Πάολο ντε Κόστα, ένας εκτροφέας σκύλων από την Κρισιούμα της Βραζιλίας, ξέσπασε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, ενώ κάποια στιγμή έπεσε στο πάτωμα σε απόγνωση.

«Πού είναι τα σκυλιά μου; Έχω τέσσερα σκυλιά. Δεν μπορώ να δω τα σκυλιά μου! Δείξτε μου τα σκυλιά μου! Πού είναι; Είσαι τρελός!» αναφώνησε ο Ζοάο σε βίντεο που κατέγραψαν συνεπιβάτες. «Τα παιδιά μου! Θέλω να δω τα σκυλάκια μου!» ούρλιαζε, προτού καταρρεύσει στο πάτωμα πλημμυρισμένος από δάκρυα.

Η κατάρρευση του Ζοάο ήταν δικαιολογημένη αφού όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν τον άφηναν να δει τα αγαπημένα του κατοικίδια κατά τη διάρκεια μιας ενδιάμεσης στάσης στην Τουρκία, μετά από ταξίδι στις Φιλιππίνες με τα πέντε σπανιέλ Παπιγιόν για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς σκύλων.

Ενδιάμεσος σταθμός ήταν η Κωνσταντινούπολη, αλλά όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ανακάλυψε ότι η αεροπορική εταιρεία είχε ακυρώσει την πτήση ανταπόκρισής του για την Ελβετία, όπου σκόπευε να μείνει με φίλους.

Με ένα από τα βραβευμένα σκυλάκια του μαζί του, ο Ζοάο κατευθύνθηκε στο γραφείο εξυπηρέτησης της αεροπορικής εταιρείας για να ρωτήσει για τα υπόλοιπα κατοικίδιά του, αλλά ισχυρίζεται ότι το προσωπικό δεν του επέτρεψε να τα δει.

Αποσπάσματα του περιστατικού που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Ζοάο σε κατάσταση παραληρήματος, να ουρλιάζει και να κλαίει ζητώντας από την αεροπορική εταιρεία να του δείξει τα ζώα του. 

Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα και ο Ζοάο κυριεύτηκε από αυτό που αργότερα περιέγραψε ως “υπερφυσική δύναμη”.

Ένα βίντεο από το απίστευτο ξέσπασμα έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο πρακτορείο Globo στην πατρίδα του, τη Σάντα Καταρίνα, ο Ζοάο εξήγησε ότι η αεροπορική εταιρεία ακύρωσε την πτήση ανταπόκρισής του λόγω υπεράριθμων κρατήσεων, αλλά δεν μπόρεσε αρχικά να εντοπίσει τα τέσσερα σκυλιά που υποτίθεται ότι ταξίδευαν στον χώρο αποσκευών.

«Έχω τέσσερα σκυλιά σε αυτή την πτήση. Θέλω να μάθω πού βρίσκονται. Αν η πτήση μου ακυρώθηκε, θέλω να δω τα σκυλιά μου», δήλωσε ο εκτροφέας στην Globo.

Η κατάσταση λύθηκε αργότερα όταν η αστυνομία του αεροδρομίου προσέγγισε τον αναστατωμένο επιβάτη και έδωσε εντολή στην αεροπορική εταιρεία να εντοπίσει τα σκυλιά και να τα επανενώσει με τον ιδιοκτήτη τους. 

Ο Ζοάο δήλωσε στη MailOnline: «Από τη στιγμή (που είδα τα σκυλιά) ηρέμησα! Τα σκυλιά είναι οι αγάπες μου, δεν είχα την ευκαιρία να αποκτήσω δικά μου παιδιά. Συμμετέχουν σε εκθέσεις σκύλων και έχουμε μια πολύ ευτυχισμένη ζωή μαζί! Θα έκανα τα πάντα για να τα προστατέψω – είναι η ζωή μου, ο κόσμος μου».

Σε ένα βίντεο στο Instagram που δημοσιεύτηκε για να αντιμετωπίσει το viral βίντεο, ο Ζοάο δήλωσε ότι η κατάσταση επιλύθηκε γρήγορα στο αεροδρόμιο. 

 

@nichnech01♬ original sound – ☠️👻☠️

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ