AMIRA: Μετά τον γολγοθά που πέρασε, ελπίζει σε μία οικογένεια που θα της δώσει την αγάπη που αξίζει

Σας παρουσιάζουμε την μικρή μας φίλη «AMIRA» η οποία διασώθηκε από το δρόμο όταν βρέθηκε στην κατάσταση της πρώτης φωτογραφίας με δύο κυριολεκτικά σακατεμένα πόδια, άγνωστο πως έφτασε σε τέτοιο σημείο σοβαρότατων τραυματισμών (μόνο να εικάζουμε μπορούμε ότι σύρθηκε για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα).

Αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό η ομάδα HUNDEPATEN HOME Κομοτηνής με τις επικεφαλής κες Sylvia Man και Δήμητρα Παπαδήμου, σε αγαστή συνεργασία με την κτηνίατρο Αλεξανδρούπολης κα Ζαχοπούλου Ξανθούλα την ανέλαβαν εξ ολοκλήρου για την απαιτητική συνέχεια και για να μην πολυλογούμε (μετά το πρώτο σοκ και την πιθανότητα η μικρή να χάσει και τα δύο πόδια της λόγω προχωρημένης σήψης), έγινε μία τιτανοτεράστια επιστημονική και εθελοντική προσπάθεια από τις δύο αυτές κυρίες (συνεπικουρούμενες και από την κα Σοφία Λαζαρίδου με την έναρξη ενεργειακών θεραπειών και τα βάμματα για πληγές που απέστειλε ο κ. Πέτρος Γκίσης) και σε διάστημα μόλις δύο μηνών αξιώνουμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν ένα τετράποδο φιλαράκι στο σπιτικό τους να την υιοθετήσουν επίσημα.

Η «AMIRA» πλέον μετά από αυτόν τον γολγοθά που πέρασε, συνεχίζει να είναι ένα καλόβολο πλάσμα, ευγενικό, κοινωνικό και παιχνιδιάρικο, καταδεικτικό με τα άλλα σκυλάκια κορίτσι, που σίγουρα της αξίζει ένα παντοτινό σπιτικό.

Πλέον αν και βαδίζει με έναν δικό της τρόπο δεν έχει πρόβλημα στην κινητικότητά της, παίζει, βολτάρει και χαίρεται τη ζωή της στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας.

Ζητήστε να σας στείλουν τα διαθέσιμα βιντεάκια που επιβεβαιώνουν τον απροβλημάτιστο βηματισμό της αλλά και κοινωνικότητα.

Η «AMIRA» είναι μόλις 2 ετών νεαρή κυρία, στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη και κατά τα άλλα υγιής, εξαιρετική, υπομονετική και μας έχει αποδείξει περίτρανα ότι συγχώρεσε και ξέχασε όσα τράβηξε εκεί έξω!

Ψἀχνουμε τον άνθρωπό της εκεί έξω από το καταφύγιο, που θα της δώσει το επόμενο σημαντικότατο βήμα ζωής ο οποίος θα έχει ενσυναίσθηση και πραγματική αγάπη για τα τετράποδα φιλαράκια ώστε να την κάνει μόνιμο σύντροφο ως το τέλος.

Αν είσαι αυτό το άτομο, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί άμεσα με το καταφύγιο: HUNDEPATEN HOME ή Eleftheres Kavala Dogs & Cats Forum

Δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό και U.K. 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε ώστε να βοηθήσετε την γλυκιά “ΑΜΙΡΑ” να υιοθετηθεί και να συμπληρωθεί το μοναδικό παζλ της εκπληκτικής διάσωσης και φροντίδας της!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ