Συγκινεί η ιστορία της Ήβης, της σκυλίτσας που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό όταν ήταν πέντε μηνών – Η μικρή ηρωίδα είναι έτοιμη να βρει παντοτινό σπίτι

Την λένε Ήβη και είναι μία τρομερή μαχήτρια αφού κατάφερε, παρά τις αντιξοότητες, να επιζήσει από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη όταν ήταν πέντε μόλις μηνών.

Η Ήβη μετά από πολύμηνη κτηνιατρική φροντίδα και πολύ προσπάθεια με αγάπη σε σπίτια φιλοξενίας, μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο πλάσμα και τώρα πλέον είναι έτοιμη να βρει το παντοτινό σπίτι της.

Η Ήβη βρέθηκε ετοιμοθάνατη αφού κάποιος θέλησε να ξεσπάσει τα κόμπλεξ του πάνω της σαπίζοντάς την στο ξύλο με λοστό με αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι και το πόδι της.

Ο δράστης τής είχε διαλύσει τόσο πολύ το σαγόνι που κάποιοι κτηνίατροι πρότειναν μέχρι και ευθανασία. Η Ήβη ωστόσο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, βγήκε νικήτρια της άγριας κτηνωδίας.

«Η Ήβη ξυλοκοπήθηκε τρομακτικά άσχημα με λοστό και πετάχτηκε δίπλα σε ένα κάδο κάτω από μία γέφυρα σα να ήταν σκουπίδι. Το παιχνίδι του, που αφού έπαιξε και ξεφτίλισε το κορμάκι της, την πέταξε στον κάδο στην ημιθανή κατάσταση που φαίνεται στα βίντεο αφού πλέον δεν του έκανε κέφι», γράφει χαρακτηριστικά η κ. Στέλλα Καρασίμου.

Σήμερα, είναι περίπου 8-10 μηνών και 12 κιλάκια (τελικό μέγεθος), πλήρως λειτουργική, με το ποδαράκι της να είναι χωρίς λάμες ενώ είναι ένα σκυλάκι που ζει την κουταβίσια ζωή που της αξίζει, τα πάει πάρα πολύ καλά με άλλα σκυλάκια στον ίδιο χώρο αλλά όχι με γατούλες.

Η γλυκιά Ήβη ξέρει το λουράκι της, να κάνει την τουαλέτα της στη βόλτα και πεθαίνει για παιχνίδια και χάδια.

Η Ήβη μετά την φροντίδα των ανθρώπων που την έσωσαν (Φωτ.: Stella Karasimou)

Φιλοξενείται στη Σαλαμίνα και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε εντός Αττικής.

Επικοινωνία
Τηλεφωνο: 6970464448
email: [email protected]

Σε άλλες περιοχές μπορεί να φτάσει κατόπιν συνεννόησης.
chip number: 941000027592356


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ