Cat Cafe Athens: Άνοιξε το πρώτο experience cafe με γάτες στην Αθήνα!

Το ξέρατε ότι στην Ελλάδα εκτιμάται πως 2 εκατομμύρια αδέσποτες γάτες περιφέρονται στους δρόμους, καθιστώντας την μία από τις χώρες με τους μεγαλύτερους πληθυσμούς αδέσποτων γατών στην Ευρώπη; Παρά αυτόν τον αγώνα με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων γατών, δεν υπήρχε ούτε ένα καφέ γάτας στη χώρα μας.

Η Ναταλί και ο Δημήτρης ωστόσο, δύο γατογονείς με ένα τρελό όνειρο είχαν ένα όραμα: να αλλάξουν αυτά τα δεδομένα ανοίγοντας το πρώτο Cat Cafe στην Αθήνα. Ένα καταπληκτικό μέρος που συνδυάζει τον καφέ με τις γάτες. Και περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν παρέα με γάτες… συνεπάγεται με περισσότερες υιοθεσίες.

Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης για τον κατάλληλο χώρο σε όλη την Αθήνα, αλλά και αρκετές αναποδιές, κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για γάτες και γατόφιλους, μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.

Η αποστολή τους είναι να φέρουν τη χαρά των Cat cafe στην Αθήνα και να κάνουν μια ουσιαστική διαφορά στη ζωή τόσο των γατών όσο και των γατόφιλων, ένα καταφύγιο όπου ο καφές και οι αγκαλιές συναντιούνται, καλλιεργώντας τις σχέσεις και δημιουργώντας συγκινητικές εμπειρίες.

Το Cat cafe θα είναι ένας ζεστός και άνετος χώρος σχεδιασμένος με γνώμονα τόσο τις γάτες όσο και τους ανθρώπους. Το καφέ διαθέτει άνετους χώρους καθισμάτων, έπιπλα φιλικά προς τις γάτες και σχολαστική εστίαση στην υγιεινή και την καθαριότητα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου όλοι μπορούν να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν τη στοργική παρουσία των γατών που κατοικούν εκεί.

Αλλά το όραμά τους επεκτείνεται πέρα από τη δημιουργία ενός ευχάριστου χώρου: Να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος του υπερπληθυσμού των άστεγων γατών στην Ελλάδα.

Φωτο Facebook | Cat cafe Athens & Γιολάντα Τσορώνη

Οι αξίες τους

Ευζωία των ζώων, ενσυναίσθηση και καινοτομία είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του Cat cafe.

Μέριμνα για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των γατών καθώς και για την προώθηση της σύννομης ευσυνείδητης κηδεμονίας και φροντίδας των γατών.

Μια κουλτούρα ευγένειας, ενσυναίσθησης και σεβασμού τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις γάτες.

Δέσμευση στην εξεύρεση νέων και δημιουργικών τρόπων για τη βελτίωση της εμπειρίας του Cat cafe, όπως η προσφορά μοναδικών προϊόντων ή εκδηλώσεων με θέμα τη γάτα.

γάτες

Cat Cafe + Υιοθεσία = «Αλλαγή Ζωής»

Συνεργαζόμενοι με τοπικά καταφύγια ζώων και οργανώσεις διάσωσης, θα προωθήσουν ενεργά την υιοθεσία, δίνοντας σε περισσότερες γάτες την ευκαιρία να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί μια κατάσταση win-win, μεταμορφώνοντας ζωές στην πορεία.

Αν σκέφτεστε να προσθέσετε έναν τριχωτό φίλο στην οικογένειά σας, το Cat cafe Athens προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε και να αλληλεπιδράσετε με γάτες σε ένα χαλαρό και άνετο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καταφύγια ή τα κέντρα υιοθεσίας, το καφέ σάς επιτρέπει να παρατηρήσετε τη συμπεριφορά των γατών σε ένα φυσικό περιβάλλον, βοηθώντας σας να διαπιστώσετε αν υπάρχει πραγματική σύνδεση.

Η αλληλεπίδραση με τις γάτες μας θα σας δώσει πληροφορίες για την ιδιοσυγκρασία, την προσωπικότητά τους και τη συμβατότητα με τον τρόπο ζωής σας. Συμμετέχετε σε συνεδρίες παιχνιδιού ή απολαύστε αναπαυτικές αγκαλιές και ανακαλύψτε τη γάτα που μιλάει στην καρδιά σας.

Αν νιώσετε αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό με μια από τις γάτες του Cat Cafe Athens, το αφοσιωμένο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία υιοθεσίας. Από τη συμπλήρωση της αίτησης μέχρι τη διαδικασία ελέγχου, θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα για να διευκολύνουν μια απρόσκοπτη εμπειρία υιοθεσίας. Για τη διαδικασία αυτή συνεργάζονται με καταφύγια ζώων και οργανώσεις διάσωσης.

To Cat Cafe Athens δέχεται επισκέπτες αποκλειστικά με κρατήσεις. Μπορείτε να μπαίνετε εγκαίρως στον παρακάτω σύνδεσμο για την εξυπηρέτηση σας: www.catcafe.gr/booking 

To Cat Cafe Athens βρίσκεται την Νηλέως 54, στο Θησείο. 


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ