ΗΠΑ: Οι κηδεμόνες κατοικίδιων ξοδεύουν πάνω από 2 δισ. δολάρια σε δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για τα αγαπημένα τους τετράποδα

Για τους γονείς των κατοικίδιων ζώων στις ΗΠΑ, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια άλλη ευκαιρία για αυτούς να κακομάθουν τα κατοικίδιά τους δείχνοντας τους με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους.

Σύμφωνα με την Capital One Shopping Research, αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Αμερικανοί αναμένεται να ξοδέψουν περίπου 2,14 δισεκατομμύρια δολάρια για τους πιστούς συντρόφους τους. Για πολλούς, ο σκύλος τους είναι η «αγάπη της ζωής τους» και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τους δίνει την ευκαιρία να τους λούζουν με λιχουδιές, δώρα, παιχνίδια, πικνίκ υγιεινής διατροφής, διακοσμητικά γύρω από τα σπίτια τους καθώς και ρούχα καλυμμένα με καρδιές, μαξιλάρια κεντημένα με αγκαλιές και φιλιά, ραντεβού με φίλους και άλλα πολλά.

Μια έρευνα TrustedHousesitters του 2024 διαπίστωσε ότι πάνω από τους μισούς (58%) των κηδεμόνων κατοικίδιων ζώων προτιμούν να χουχουλιάζουν στον καναπέ με το ζωάκι τους παρά με τον σύντροφό τους, δείχνοντας ότι τα σκυλιά πρωτοστατούν όσον αφορά την αγάπη.

«Τα κατοικίδια είναι πολύ εναρμονισμένα με τα συναισθήματα των γονιών τους», είπε η Άννα ντε Σόουζα, εμπειρογνώμονας καταναλωτών. «Έτσι είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν την αγάπη από τις πράξεις και τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη μέρα».

Τα πιο δημοφιλή δώρα του σήμερα περιλαμβάνουν πλεκτά με καλυμμένα με την καρδιά, κασκόλ, τιάρες, βελούδινα παιχνίδια, άνετα κρεβάτια σκύλων και, φυσικά, υγιεινές λιχουδιές.

Σύμφωνα με την Freshpet, το 78% των αγοραστών τους δείχνουν την αγάπη τους για το κατοικίδιό τους μέσω της τροφής.

Με πληροφορίες από petfoodindustry.com


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ