Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ λανσάρουν τη δική τους μάρκα τροφής για σκύλους

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ λατρεύουν να μοιράζονται την οικογενειακή τους ζωή στα κοινωνικά μέσα, η οποία συχνά περιλαμβάνει και τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς τους.

Αυτή τη στιγμή έχουν τέσσερα σκυλιά στο σπίτι: Πένι, Πίτι, Περλ και Πέμπλς (καθώς και δύο μπάτζι, ένα χάμστερ και έναν γενειοφόρο δράκο). Τρία από τα σκυλιά τους είναι διασωθέντα. Πήραν την Πέρλ το Μπασέ Χάουντ, καθώς η Κρίσι είχε ένα μεγαλώνοντας. Ως ζευγάρι, είχαν επίσης στο παρελθόν σκύλους με τα ονόματα Πάντι, Πίπα, Πέπερ και Πιούι, που χρονολογούνται από το 2008.

Το ζευγάρι έχει ήδη λανσάρει μάρκες μαγειρικών σκευών, κρασιού και περιποίησης δέρματος, οπότε το να λανσάρουν μια μάρκα με επίκεντρο τα κατοικίδια ζώα δεν αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστές τους. Με το όνομα Kismet, το ζευγάρι έχει συνδυάσει την αγάπη του για το φαγητό και τα σκυλιά.

Μιλώντας στο Fast Company, η Τέιγκεν δήλωσε: “Είμαστε φανατικοί γονείς κατοικίδιων ζώων. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό, από τότε που πρωτογνωριστήκαμε. Νομίζω ότι τα σκυλιά μου έχουν φάει καλύτερα από εμένα σε πολλές διαφορετικές στιγμές της ζωής μου. Ειλικρινά, όταν ακούω κοτόπουλο και κριθαράκι με νάγκετς γλυκοπατάτας, μου τρέχουν τα σάλια”. Ο Λέτζεντ πρόσθεσε: “Θέλαμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία για να τους δώσουμε όλη τη διατροφή και την ποιότητα που θέλουν. Αλλά χωρίς όλη την ταλαιπωρία και το κόστος των φρέσκων”.

Εκτός από τις νόστιμες λιχουδιές για σκύλους, η μάρκα του ζευγαριού προσφέρει επίσης ρούχα τόσο για τα σκυλιά όσο και για τους κηδεμόνες τους. Επίσης, προσφέρουν πίσω, με τα μερικά έσοδα να ωφελούν το Project Street Vet και το Paws for Life.

Συνεργάστηκαν επίσης με τον διάσημο κτηνίατρο Δρ. Κουάν Στιούαρτ για τη σύνθεση της τροφής για σκύλους. Και έφεραν μερικά από τα σκυλάκια τους για να συναντήσουν τον Τζίμι Φάλον και να προωθήσουν το Kismet.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Kwane Stewart (@drkwane)

Η κόρη τους Λούνα και το κανίς Πίτι έδειξαν επίσης ότι έχουν επιχειρηματικό πνεύμα όταν συνεργάστηκαν για να πουλήσουν μπισκότα προσκόπων τον Φεβρουάριο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ