Η λιχουδιά για σκύλους Yummy Combs® ανακηρύχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2024

Το Product of the Year USA, ένα πρόγραμμα βραβείων που ψηφίζεται από τους καταναλωτές και επικεντρώνεται στην καινοτομία των προϊόντων, ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Προϊόν της Χρονιάς 2024 στις αρχές Φεβρουαρίου, αναγνωρίζοντας 46 μάρκες και προϊόντα από τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, προσωπικής φροντίδας, οικιακών προϊόντων και φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Μεταξύ των νικητών, η μάρκα Yummy Combs® της Pets Best Life ανακηρύχθηκε Προϊόν της Χρονιάς για σκύλους.

Τα βραβεία καθορίζονται μέσω μιας εθνικής μελέτης σε 40.000 Αμερικανούς αγοραστές σε συνεργασία με την Kantar. Στόχος του Product of the Year είναι να αναγνωρίσει την καινοτομία και να υποστηρίξει τους αγοραστές ως αξιόπιστος οδηγός για τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο.

Στους νικητές παρέχεται η κόκκινη σφραγίδα “Προϊόν της Χρονιάς”, η οποία χρησιμεύει ως διακριτικό σήμα, βοηθώντας τους καταναλωτές να εντοπίσουν τα καλύτερα προϊόντα και παρέχοντας στις νικήτριες εταιρείες ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των καταναλωτών.

«Η σημασία του Προϊόντος της Χρονιάς έχει φτάσει σε νέα ύψη το 2024, καθώς οι καταναλωτές απολαμβάνουν πρωτοφανή πρόσβαση στα προϊόντα και η αγορά γίνεται πιο δυναμική με στρατηγικές συνεργασίες που ενισχύουν την εμβέλεια και τον αντίκτυπο», δήλωσε ο Μάικ Νόλαν, παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος του Product of the Year Management. «Η σφραγίδα Iconic Product of the Year δεν αναγνωρίζει μόνο την καινοτομία, αλλά σηματοδοτεί επίσης μια ισχυρή έγκριση στη σύγχρονη εποχή του λιανεμπορίου, ενισχύοντας την προβολή και την αξιοπιστία των νικητών στην αγορά».

«Οι νικητές των βραβείων 2024 αντικατοπτρίζουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις στην αμερικανική αγορά, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά στη λειτουργία, το σχεδιασμό, τη συσκευασία ή τα συστατικά», πρόσθεσε ο Νόλαν. «Ως εταιρεία, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διατήρηση της θέσης μας στην πρώτη γραμμή της αναγνώρισης και του εορτασμού αυτών των αξιόλογων προϊόντων».

Οι νικητές αποκαλύφθηκαν στην ετήσια εκδήλωση για τα βραβεία Product of the Year στις 8 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη.

Η Pet’s Best Life αναγνωρίστηκε ανάμεσα στους άλλους 45 νικητές για το προϊόν οδοντικής λιχουδιάς για σκύλους Yummy Combs. Για να βοηθήσει στην υποστήριξη της στοματικής υγείας των σκύλων, το Yummy Combs διαθέτει ένα μοναδικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχήμα που βοηθά στον καθαρισμό και την απομάκρυνση των δοντιών του σκύλου από όλες τις γωνίες. Η οδοντική λιχουδιά παράγεται στο Νορθ Κάνσας Σίτι, και είναι σχεδιασμένη με 44% πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και άμυλο. Η λιχουδιά είναι επίσης σχεδιασμένη με λειτουργικά συστατικά για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευεξίας.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη για τις Yummy Combs, η λιχουδιά έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην απομάκρυνση περισσότερου από το 25% της σκληρυμένης πέτρας στα δόντια των σκύλων και βελτιώνει την αναπνοή κατά 46%. Αυτό έρχεται καθώς οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων αναζητούν όλο και περισσότερο διατροφικές λύσεις που υποστηρίζουν την οδοντική και περιοδοντική υγεία των κατοικίδιων ζώων τους.

Ο Τζο Ροτέλι, Ph.D., είναι συνιδρυτής της Pet’s Best Life και της Yummy Combs μαζί με τη σύζυγό του Τζούντι Ροτέλι, πρόεδρο της Pet’s Best Life.

«Αυτό το βραβείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην καινοτομία», δήλωσε ο Ροτέλι. «Το Yummy Combs® είναι… Hybrid Wellness™… για σκύλους. Τα καινοτόμα θεμέλιά του στηρίζονται σε οκτώ εκδοθείσες πατέντες, συν δύο ακόμη που εκκρεμούν, και προσφέρει δέκα “πρωτιές” στην κατηγορία των λιχουδιών για κατοικίδια ζώα».

«Οι καινοτομίες αντιμετωπίζουν τέσσερα μείζονα ζητήματα των σκύλων και συγκεκριμένα την οδοντιατρική φροντίδα με κλινικά αποδεδειγμένη μείωση της σκληρυμένης πέτρας πάνω από 25% και μείωση της κακοσμίας του στόματος κατά 46%, τέσσερις καινοτομίες για την αποτροπή του πνιγμού, του πνιγμού και της απόφραξης του εντέρου, μια 20πλάσια αντιστροφή της παραδοσιακής αναλογίας πρωτεϊνών προς άμυλο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων ελέγχου του βάρους και 95 συνολικά οφέλη για την καλύτερη ζωή του σκύλου σας – πιο υγιής, ασφαλέστερος, πιο θρεπτικός και πιο ευτυχισμένος “καλύτερος φίλος”», κατέληξε.

Το Product of the Year διατηρεί επίσης προγράμματα βράβευσης για διάφορες άλλες παγκόσμιες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Νωρίτερα φέτος, δύο προϊόντα τροφών για κατοικίδια ζώα – Whiskas Pouch Reset από την Mars Petcare Europe και Butcher’s Nourishing Food for Dogs Healthy Heart Tins από την Butcher’s Pet Care – αναγνωρίστηκαν ως νικητές των κατηγοριών τροφών για γάτες και τροφών για σκύλους, αντίστοιχα.

Πηγή: petfoodprocessing.net


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ