Η Κριστίνα Ρίτσι θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης της σκυλίτσας Κάρεν Κάρπεντερ

Η Κριστίνα Ρίτσι θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους της οικογένειάς της.

Την Κυριακή, η 44χρονη ηθοποιός, έκανε γνωστό μέσα από το Instagram Story της την δυσάρεστη είδηση ότι η σκυλίτσα της Κάρεν Κάρπεντερ έφυγε από τη ζωή.

«Η όμορφη μικρή μου καλύτερη φίλη Κάρεν Κάρπεντερ πέθανε την Παρασκευή. Ήταν μια κυρία και η καλύτερη ψυχούλα που γνώρισα ποτέ», έγραψε η Ρίτσι. «Η καλύτερή μου φίλη για 15 χρόνια. Τόσοι πολλοί από εσάς την γνωρίζατε και την αγαπούσατε. Προφανώς όλα τα σκυλιά πάνε στον παράδεισο. Μισούσε τα άλλα σκυλιά, οπότε ελπίζω να είναι κάπου που είναι μόνο για ανθρώπους. Αγαπούσε τους ανθρώπους», πρόσθεσε μαζί με ένα emoji καρδιάς. «Ήταν τόσο ευγενική».

Η Ρίτσι δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του σκύλου με τον γιο της Φρέντι, που είναι τώρα 9 ετών. «Ήταν ο πρώτος καλύτερος φίλος του Φρεντ», έγραψε.

Η ηθοποιός ανακοινώνει την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της σκυλίτσας της (Φωτ.: Instagram | Christina Ricci)

Η Ρίτσι είχε κατοικίδια ζώα σε όλη της τη ζωή, αφού μεγάλωσε με τρία σκυλιά και μια γάτα. Μιλώντας για την αγαπημένη της Κάρεν, η Ρίτσι πρόσθεσε: «Η Κάρεν είναι μαζί μου από τότε που ήμουν περίπου 29 ετών. Και πάντα λέω ότι είναι το πρώτο μου μωρό. Και καθώς μεγάλωνε, ήθελα πραγματικά να βεβαιωθώ ότι όχι μόνο θα ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ότι θα ζήσει άνετα και ευτυχισμένα και χωρίς τις ασθένειες από τις οποίες υποφέρουν τα ηλικιωμένα σκυλιά».

Ο γιος της Κριστίνα Ρίτσι, Φρέντι, με τον σκύλο τους Κάρεν Κάρπεντερ (Φωτ.: Instagram | Christina Ricci)

Εκτός από το δέσιμο με τον γιο της, τον Φρέντι, δημιούργησε επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της 2χρονη Κλεό.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ