Η Μπέσσυ Αργυράκη θρηνεί την απώλεια του σκύλου της, Τσάρλι: «Το σπίτι είναι άδειο»

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένα μας Μπέσσυ Αργυράκη καθώς ανακοίνωσε την απώλεια του αγαπημένου της σκύλου, Τσάρλι.

Με μία ανάρτηση την Τετάρτη 25/1 στο λογαριασμό της στο Facebook η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες, η κ. Αργυράκη μοιράστηκε με τους φίλους της τη δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Τσάρλι.

«Το αντίο σου… ότι πιο σκληρό κι αβάσταχτο… Τσαρλούκο μου είσαι πια Άγγελος στον ουρανό… Θα σε θυμάμαι για πάντα μικρό μου… Μου λείπεις απίστευτα. Η καρδούλα σου δεν άντεξε… Ξεκουράσου εκεί ψηλά…», γράφει συγκινημένη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”, η Μπέσσυ Αργυράκη εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου: «Να πούμε ότι όταν χάνεις ένας σκυλάκι, είναι αν να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου. Δεν είναι υπερβολή αυτό, γιατί εδώ μπορεί να πουν κάποιοι ότι στον κόσμο χάνονται παιδιά, αυτό είναι το θέμα; Ο καθένας στο σπίτι του έχει μέλη της οικογένειάς του. Οι άνθρωποι που είναι καλόψυχοι σίγουρα το θεωρούν μέλος. Θα ήθελα όσοι παίρνουν σκυλί να του φέρονται ως μέλος».

«Είναι αβάστακτο το θέμα, δεν μπορείς να το διαχειριστείς, αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει και αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω. Προς το παρόν όπου και να κοιτάξω στο σπίτι μου ψάχνω το σκυλάκι, νιώθω ότι κάπου θα τρέξει. Η κατάσταση είναι αφόρητη. Λένε ότι ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός και θέλω να πιστεύω και εγώ το ίδιο. Θέλω να πιστεύω ότι ο “Τσαρλούκος” θα πάει με τους αγγέλους στον ουρανό γιατί ήταν ένα πολύ καλό σκυλάκι», καταλήγει.

Ο Τσάρλι ήταν ένα αδεσποτάκι που ζούσε στο δρόμο όταν τον είχε βρει η Μπέσσυ Αργυράκι και τον πήρε σπίτι: «Τον αγάπησα πολύ και πλέον το σπίτι είναι άδειο».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ