Η νέα συλλογή για κατοικίδια της ΙΚΕΑ ομορφαίνει τη ζωή τους στο σπίτι

Η ΙΚΕΑ λάνσαρε την UTSÅDD, μια συλλογή για κατοικίδια, η οποία αναπτύχθηκε με τη συμβολή κτηνιάτρων, ειδικών σε προϊόντα για κατοικίδια και μιας απαιτητικής ομάδας γατών και σκύλων, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητα κάθε προϊόντος.

Η παιχνιδιάρικη συλλογή 29 προϊόντων βασίζεται σε έρευνα σχετικά με την καθημερινή ζωή, τις συμπεριφορές και τις προτιμήσεις των γατών και των σκύλων στο σπίτι και επικεντρώνεται σε τέσσερις διαφορετικές δραστηριότητες: φαγητό, ύπνος, παιχνίδι και κρυφτό.

Με το UTSÅDD, η ΙΚΕΑ επιδιώκει να απλοποιήσει και να φωτίσει τη ζωή στο σπίτι με τα κατοικίδια, φέρνοντας χαρούμενα προϊόντα που καθαρίζονται εύκολα, αντέχουν στην καθημερινή χρήση και εντάσσονται άψογα σε κάθε σπίτι. Η συλλογή UTSÅDD είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές από τον Απρίλιο του 2024.

Οι γάτες και οι σκύλοι αποτελούν βασικό μέρος της ζωής στο σπίτι πολλών ανθρώπων. Όλο και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν να καλωσορίσουν τετράποδα μέλη και, όπως και οι ανθρώπινοι συγγενείς τους, έχουν ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Η ΙΚΕΑ έθεσε ως στόχο να αναπτύξει μια παιχνιδιάρικη συλλογή που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γατών και των σκύλων και των οικογενειών τους, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλεια. Μετά από ένα ταξίδι δύο ετών και την έγκριση μιας ομάδας γατών και σκύλων, η UTSÅDD έκανε το ντεμπούτο της στα σπίτια που αγαπούν τα κατοικίδια σε όλο τον κόσμο.

«Στην ΙΚΕΑ, πιστεύουμε ότι τα κατοικίδια ζώα είναι οικογένεια. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε μια συλλογή προϊόντων που αγαπούν οι γάτες και οι σκύλοι μας και που οι ανθρώπινοι γονείς τους μπορούν να αισθάνονται καλά και να απολαμβάνουν πραγματικά να τα έχουν ως μέρος του σπιτιού τους», λέει η Τζούλια Ρόζενμπεργκ, υπεύθυνη σχεδιασμού προϊόντων.

Τα πολύχρωμα μπολ φαγητού και ένα αντιολισθητικό πιατάκι διπλής όψης βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της ακαταστασίας κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Τα μπολ είναι κεραμικά και, ως εκ τούτου, βαρύτερα και λιγότερο πιθανό να μετακινηθούν, ενώ το πιατάκι βοηθάει στη συγκράτησή τους στη θέση τους. Διατίθενται επίσης σε διάφορα μεγέθη και είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και στο ψυγείο.

Φωτ.: ΙΚΕΑ

Η μαλακή κουβέρτα και τα μαλακά κρεβάτια βοηθούν στην παροχή άνεσης και στη μείωση του άγχους κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται άψογα στο σπίτι. Κυκλοφορούν σε διάφορες επιλογές, υλικά και μεγέθη, πλένονται στο πλυντήριο και ορισμένα είναι υδατοαπωθητικά.

Φωτ.: ΙΚΕΑ

Τα παιχνίδια σε σχήμα κλειδιού και κόκκαλου Allen προσκαλούν σε ώρες διασκέδασης, μάσησης και αναζήτησης λιχουδιών. Τα παιχνίδια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ και ύφασμα, σχεδιάστηκαν προσεκτικά ώστε να είναι ανθεκτικά και στιβαρά, αλλά ταυτόχρονα ήπια για τα δόντια και τα ούλα.

Φωτ.: ΙΚΕΑ

Μια μοντέρνα σκηνή και ένα σπιτάκι από μπαστούνι κάνουν την κρυψώνα απολαυστικά άνετη για τις γάτες, και μια προσθήκη που εγκρίνεται από το στυλ σε κάθε χώρο.

Φωτ.: ΙΚΕΑ

Η UTSÅDD περιλαμβάνει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση της σειράς LURVIG που συνδυάζεται όμορφα με τη μονάδα ραφιών KALLAX.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Η ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων ελήφθη υπόψη και δόθηκε προτεραιότητα σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του UTSÅDD, και από όσο το δυνατόν περισσότερες πλευρές.

Όλα τα προϊόντα UTSÅDD φέρουν ετικέτα με σύμβολα που αποσκοπούν στην παροχή σαφών και φιλικών προς τον χρήστη μηνυμάτων ασφαλείας. Τα μηνύματα αυτά αναφέρουν, για παράδειγμα, ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι πάντα παρών όταν το κατοικίδιο χρησιμοποιεί το προϊόν ή ότι ένα προϊόν πρέπει να πετιέται εάν σπάσει. «Προτρέπουμε τους πελάτες να διαβάσουν και να εξοικειωθούν με την ετικέτα ασφαλείας στα προϊόντα UTSÅDD» καταλήγει η Ρόζενμπεργκ.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ