Ταξίδι με δίκυκλα: Έτσι μπορείς να ταξιδέψεις με το κατοικίδιο σου πάντα και παντού με ασφάλεια

Η μεταφορά ενός κατοικίδιου ζώου με δίκυκλα, όπως ποδήλατο, μοτοσικλέτα ή σκούτερ, αποτελούσε πάντα πρόκληση.

Η Pet on Wheels ανέπτυξε ένα απλό σύστημα μεταφοράς που ξεπέρασε τον στόχο του Kickstarter και βγήκε στην αγορά το 2018, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να ταξιδεύουν με τα αγαπημένα τους τετράποδα.

Το POW είναι ένας μεταφορέας κατοικίδιων ζώων που πρέπει να έχεις γιατί μπορείς να ταξιδέψεις με το αγαπημένο σου τετράποδο παντού και πάντα με ασφάλεια. Επιπλέον έχει υπέροχο ντιζάιν αφού κατασκευάζεται στην Ιταλία.

δίκυκλα
Φωτο petonwheels.eu

Το POW έχει σχεδιαστεί ώστε να συμμορφώνεται με τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας και κυκλοφορίας παγκοσμίως.

Επιτρέπει στο κατοικίδιο ζώο να είναι πιο άνετο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και εξαλείφει τους περισπασμούς για τους οδηγούς, ώστε εσύ και το κατοικίδιό σου να ταξιδεύετε με ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Εξοπλισμένο με αεραγωγούς και κλειστό φινιστρίνι, το POW επιτρέπει στο ζώο να βγάζει το κεφάλι του έξω με ασφάλεια χάρη σε ένα εσωτερικό λουρί που συνδέεται εύκολα με το κολάρο του ζώου.

Διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές παραλλαγές, το POW στερεώνεται στη μοτοσικλέτα μέσω μιας γενικής πλάκας τοποθέτησης με ένα απλό κλικ, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε τον μικρό σας φίλο με ασφάλεια και άνεση με σκούτερ, μοτοσικλέτα, ποδήλατο ή αυτοκίνητο.

Σκούτερ ή Μοτοσικλέτα

Με το POW, λαμβάνετε μια πλάκα τοποθέτησης που προσαρμόζεται σε κάθε σκούτερ/μοτοσικλέτα, για εύκολη εγκατάσταση σε κάθε κατεύθυνση κίνησης. ενώ παναπροσδιορίζει τα πρότυπα ασφαλείας σε δύο τροχούς για τον σκύλο σας, εξασφαλίζοντας προστασία για το κατοικίδιο και ευκολία χρήσης για τον ιδιοκτήτη. Το POW μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως απλό πορτμπαγκάζ ή θήκη κράνους, με χώρο για δύο κράνη.

δίκυκλα
Φωτο petonwheels.eu

Ποδήλατο

Το POW είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε οποιαδήποτε τυπική σχάρα ποδηλάτου. Χάρη στην πλάκα τοποθέτησης και το υλικό που παρέχεται με το POW, η εγκατάσταση γίνεται εύκολα με τέσσερις μόνο βίδες.

δίκυκλα
Φωτο petonwheels.eu

Αυτοκίνητο

Το POW είναι επίσης φιλικό προς το αυτοκίνητο. Με την πρόσδεση της ζώνης ασφαλείας μέσω της λαβής μεταφοράς, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να ασφαλιστεί τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ αυξάνει την ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου σε περίπτωση ατυχήματος και ταυτόχρονα περιορίζει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

δίκυκλα
Φωτο petonwheels.eu


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ