Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Petshop88 στη Βασιλίσσης Όλγας – Φωτο & βίντεο

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 18:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Petshop88 στη Λ. Βασιλίσσης Όλγας 26 στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμους παρευρέθηκε στο grand opening που τα είχε όλα: Χαρούμενα πρόσωπα, αγκαλιές με τα τετράποδα ζωάκια και πολύ γέλιο.

Φωτ.: Petshop88.gr

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Κώστας Παρασκευόπουλος, συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου που τίμησε την όμορφη εκδήλωση, έγραψε: «Η χθεσινή βραδιά ήταν μια από τις ωραιότερες που θυμάμαι και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Αν το petshop88 έφτασε στο σημείο που βρίσκεται , οφείλεται κυρίως στους ανθρώπους που εργάζονται με πίστη και αφοσίωση δίπλα μου, στους συνεργάτες και προμηθευτές που μας στηρίζουν από το ξεκίνημα μας και φυσικά σε όλους τους πελάτες – φίλους που μας στηρίζουν καθημερινά με την προτίμηση τους. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Όλοι ήταν παρών σε μια πραγματικά φανταστική βραδιά. Νέο κατάστημα petshop88 λοιπόν στη Βασιλίσσης Όλγας 26, σε μια περιοχή που ήδη μας έχει αγκαλιάσει. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε και σε αυτή τη περιοχή της πόλης να φανούμε αντάξιοι της προτίμησης σας. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. Να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου».

Με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας, το petshop88.gr δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κατοικίδιου σας προσφέροντας εκτός από τεράστια γκάμα προϊόντων, εξειδίκευση και γνώση, στελεχωμένο με καταρτισμένο προσωπικό και κτηνιάτρους.

Φωτ.: Petshop88.gr

Προσεγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα για μικρά ζώα αλλά και βέλτιστες λύσεις για την διατροφή και την υγιεινή των κατοικίδιων σας. Τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ χαρίζουν πρακτικές λύσεις σε αφεντικά και άνεση στα κατοικίδια. Όλες οι επώνυμες τροφές και κλινικές δίαιτες στις καλύτερες τιμές.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ