Ξετρελαίνει η 2χρονη Κατερίνα που φιλοξενεί 5 κουταβάκια στην Σπάρτη – Ας τη βοηθήσουμε να τους βρει παντοτινά σπίτια!

Υπό τους ήχους του LALALALA της Μαρίνας Σάττη, ένα κοριτσάκι 2 ετών τρέχει ανέμελο και παίζει με τα πέντε κουταβάκια που φιλοξενεί στο σπίτι της στην Σπάρτη.

Η μικρή Κατερίνα ξετρελαίνει το διαδίκτυο με ένα βίντεο που γίνεται viral αφού φαίνεται να χοροπηδάει, να γελάει, να ταΐζει και να παίζει κυνηγητό με τα πανέμορφα σκυλάκια που φροντίζει προσωρινά ωσότου βρεθούν παντοτινά σπίτια.

Μέσω της μαμάς της, Δήμητρας Κοντάκου, η μικρή Κατερίνα εξηγεί στο Instagram ότι περνάει πολύ καλά με τους νέους φιλοξενούμενους ωστόσο πρέπει να βρεθούν οικογένειες που θα τα φροντίζουν και θα αγαπήσουν όπως η εκείνη!

«Πάλι στο σπίτι έχουμε φιλοξενούμενους! Παίζω μαζί τους πολύ και περνάω τέλεια!
 Όταν βρίσκουν σπίτι στεναχωριέμαι πολύ αλλά και χαίρομαι! Ήθελα να μη μας χρειάζονται τόσο πολλά μικρά σαν εμένα κουταβάκια όμως η μαμά και ο μπαμπάς λένε ότι δεν αγαπάνε όλοι τα σκυλάκια τους όπως εμείς και γι᾽ αυτό πρέπει να τα βοηθάμε!
», αναφέρει.

«Θέλω λοιπόν να με βοηθήσετε να βρούμε σπίτι και σε αυτά τα κουταβάκια που τα βρήκαμε μέσα στη μέση του δρόμου όταν είχαμε πάει βόλτα στη παιδική χαρά! Σας παρακαλώ κοινοποιήστε μας!», καταλήγει στην λεζάντα.

Ο μπαμπάς της μικρής Κατερίνας, Νίκος Ασλανίδης είναι γνώστης των ζώων αφού η δουλειά του είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων της Smart Paws.

Η 2χρονη Κατερίνα είναι άξια εκπρόσωπος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πραγματική ινφλουένσερ αφού διδάσκει το πραγματικό νόημα της φιλοζωίας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Μιλώντας στο pet-in.gr η μαμά της, Δήμητρας Κοντάκου, εθελόντρια και μέλος του Smart Paws – Save Stray, λέει ότι η Κατερίνα τρελαίνεται για τα ζωάκια αφού έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτά: «Είναι εθελόντρια από όταν γεννήθηκε και της αρέσει πολύ… είναι δυο χρόνων και τον τελευταίο χρόνο έχει φιλοξενήσει παρά πολλά με μεγάλη της χαρά», και συνεχίζει «παίζει μαζί τους συνέχεια, τα ταΐζει και τα φροντίζει και όταν βρίσκουν σπίτι τα ψάχνει αλλά προσπαθούμε να της περάσουμε ότι είναι καλύτερα έτσι».

Η κ. Κοντάκου εξηγεί στο pet-in.gr ότι δυστυχώς στην Σπάρτη γίνονται πολλές γέννες και τα συγκεκριμένα τα βρήκαν όταν πήγαιναν στην παιδική χαρά: «Εννοείται ότι δεν θα τα αφήναμε», επισημαίνει.

Τα κουταβάκια ήταν 7, τα δυο έχουν ήδη υιοθετηθεί και φιλοξενούν τα υπόλοιπα 5.

«Όλη η αθωότητα του κόσμου σε ένα βίντεο! Τι όμορφο θέαμα ♥️», γράφει μία ακόλουθος. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Οι μισοί να ήταν σαν εσάς…❤️».

Η οικογένεια έχει υιοθετήσει δύο σκυλάκια, τον Ράλφ και την Κέιτ. Μάλιστα ο Ράλφ στις αρχές Μαΐου έσωσε μία άλλη τετράποδη ζωή όταν χρειάστηκε να δώσει αίμα για να βοηθήσει ένα σκυλάκι που κινδύνευε.

«Σήμερα θα πήγαινα στις κούνιες να παίξω με τη μαμά μου, όμως ήρθα βόλτα τελικά στο animed_sparti γιατί ο χνουδωτός αδερφός μου Ralph έπρεπε να δώσει λίγο από το αίμα του για να βοηθήσει ένα άλλο σκυλάκι που κινδύνευε η ζωή του.
 Ήταν μια βόλτα διαφορετική όμως χάρηκα πολύ που η φίλη του η Chico θα γίνει καλά χάρη στον αδερφό μου!»

Αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε τα κουτάβια που φροντίζει η Κατερίνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6971971603 ή στο Instagram: @smart_paws.save_a_stray


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ