Η εθελόντρια και μέλος της ΠΦΠΟ Αλεξάνδρα Δημοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων» με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη είναι η εθελόντρια, ακτιβίστρια και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ), Αλεξάνδρα Δημοπούλου.

Η κ. Δημοπούλου, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, είναι μία γυναίκα που μάχεται καθημερινά και έμπρακτα για τα δικαιώματα των ζώων και την ευζωία τους.

Η Αλεξάνδρα (Άντα) Δημοπούλου αγωνίστηκε και ως σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη από το 2019 για τα θέματα των αδέσποτων ζώων έχοντας δίπλα της τους συναγωνιστές εθελοντές της πόλης, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε και μοιράστηκε πολλά με τους υπηρεσιακούς και εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα με τους εργαζόμενους του καταφυγίου.

«Πέρα από τους αριθμούς (που και αυτοί με ενδιαφέρουν), πέρα από τις δυσκολίες, τις κατακτήσεις ή τις καθυστερήσεις, τις επί μέρους αντιλήψεις, τις χαρές ή τις στενοχώριες, βλέπω το μεγάλο κάδρο. Κι αυτό είναι ότι αλλάξαμε πολλά. Δημιουργήσαμε δομή, ενεργοποιήσαμε υπηρεσίες, καλλιεργήσαμε νοοτροπία, βάλαμε δυνατά θεμέλια για τη συνέχιση», αναφέρει η κ. Δημοπούλου η οποία δηλώνει ότι αν εκλεγεί θα έχει μεγαλύτερη δύναμη και πιο ισχυρή φωνή για τις διεκδικήσεις των φιλόζωων και δεσμεύεται να συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στην πρόοδο μιας όμορφης πόλης.

Δείτε συνοπτικά το έργο του δήμου μέχρι τώρα και τους στόχους για τη συνέχιση:

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Δημοπούλου για την υποψηφιότητά της:

«Είμαι μία σαν όλους εσάς που αγωνίζεστε καθημερινά και σώζετε ζωές.

Τις ώρες που δεν είμαι στη δουλειά μου είμαι στους δρόμους όπως κι εσείς. Είμαι στα τηλέφωνα και στην ατελείωτη και πολύπονη επικοινωνία με πολίτες, με Αρχές, με Συλλογικά όργανα.

Και τις νύχτες -μέχρι ξημερώματα πολλές φορές- να μελετώ νόμους, πρακτικές, αποτελέσματα έρευνας, να γράφω καταγγελίες, να κτίζω τρόπους και να χρησιμοποιώ κάθε εργαλείο ώστε μέσα από δυνατές συλλογικότητες να μπορούμε να ασκούμε πολιτική υπέρ των δικαιωμάτων των μη ανθρώπινων υπάρξεων, υπέρ της ηθικής που σέβεται την εγγενή αξία τους, υπέρ της ευζωίας τους.

ΓΙ᾽ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Δεν με ενδιαφέρει κανένας «ελιτίστικος» τρόπος ανάπτυξης μιας «δήθεν», «ροζ» και «καλοσυνάτης» φιλοζωίας.

Με ενδιαφέρει η επί της ουσίας πρόοδος και το δίκαιο. Η εδραίωση μιας αντίληψης στην κοινωνία που θα εγγυάται ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ. Ανεξαρτήτου είδους.

Με ενδιαφέρει η υποστήριξη των πλέον αδικημένων στη γη που ζούμε.

Με ενδιαφέρει ο πόνος και η εκμετάλλευση των μη ανθρώπινων ζώων.

Με αυτό το σκεπτικό και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αγωνίστηκα και ως σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων από το 2019 για τα θέματα των αδέσποτων ζώων, έχοντας δίπλα μου τους συναγωνιστές εθελοντές της πόλης. Συνεργάστηκα και μοιράστηκα πολλά με τους υπηρεσιακούς και εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα με τους εργαζόμενους του καταφυγίου.

Πέρα από τους αριθμούς (που και αυτοί με ενδιαφέρουν), πέρα από τις δυσκολίες, τις κατακτήσεις ή τις καθυστερήσεις, τις επί μέρους αντιλήψεις, τις χαρές ή τις στενοχώριες, βλέπω το μεγάλο κάδρο.

Κι αυτό είναι ότι αλλάξαμε πολλά. Δημιουργήσαμε δομή, ενεργοποιήσαμε υπηρεσίες, καλλιεργήσαμε νοοτροπία, βάλαμε δυνατά θεμέλια για τη συνέχιση.

Συνεχίζω τον αγώνα ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Πελετίδη και τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων, γιατί είναι Ηγέτης Πραγματικός, Δίκαιος και Καθαρός!

Αν εκλεγώ θα έχω μεγαλύτερη δύναμη και πιο ισχυρή φωνή για τις διεκδικήσεις μας, Θα μπορώ να συμβάλλω πιο αποτελεσματικά στην Πρόοδο μιας Όμορφης πόλης. Της Πάτρας μας.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ