Πάτρα: Συγκέντρωση ειδών για τα αδεσποτάκια της πόλης στο «Παναχαϊκόν»

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η Πολιτικός Μηχανικός, Μαρία Σκρεμμύδα και η Κτηνίατρος, Γκέλυ Νάκου, διοργανώνουν μία ξεχωριστή προεκλογική εκστρατεία με κεντρικό θέμα την φιλοζωία, στην Πάτρα.

Οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι με την παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον Βασίλη Αϊβαλή, σας καλούν αυτή την Παρασκευή 29/9 από 4.00 έως τις 9.00 μ.μ. και το Σάββατο 30/9 από 11.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. στο «Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια με σκοπό την συγκέντρωση απαραίτητων ειδών για την ενίσχυση του έργου των δεκάδων εθελοντών που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν τα χρήματα που θα έδιναν για προβολή, να τα δωρίσουν για τα αδέσποτα της πόλης καθώς όπως αναφέρουν, η αγάπη τους για τα ζώα ήταν ο βασικός λόγος που έθεσαν υποψηφιότητα.

«Ο σεβασμός για τα ζώα είναι δείγμα Πολιτισμού και Παιδείας και οφείλουμε σαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες να τα φροντίζουμε και να τα προστατεύουμε», τονίζουν.

Και η παραμικρή βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη καθώς και η κοινοποίηση της εκδήλωσης προκειμένου να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους τετράποδους φίλους μας.

Απαραίτητα είδη:

  • Τροφές
  • Χάπια αποπαρασίτωσης
  • Περιλαίμια
  • Αμπούλες
  • Χρήματα για στειρώσεις και θεραπείες


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ