Γιάννης Γιαννακόπουλος: Ο φιλόζωος παιδίατρος, υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετικά χρήσιμη παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και μια φωνή διαρκούς υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων.

Ο γνωστός γιατρός-παιδίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (νεογνολόγος ) Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα-Μαζί Αλλάζουμε». Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας.

Ελλάδας
«Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλές ελλείψεις και πολλά κενά στο πεδίο της προστασίας και της φροντίδας. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει.» Φωτο Facebook | Γιάννης Γιαννακόπουλος

Ο γιατρός Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και συχνά επισημαίνει ότι «η κλίμακα πολιτισμού μιας κοινωνίας, οποιαδήποτε κοινωνίας, μικρής ή μεγαλύτερης, καθορίζεται αναμφίβολα και απ’ τη στάση και συμπεριφορά της έναντι των ζώων. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλές ελλείψεις και πολλά κενά στο πεδίο της προστασίας και της φροντίδας. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Και ν’ αλλάξει σύντομα. Στο χέρι όλων μας είναι».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ