Η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε και παρέδωσε 2,5 τόνους ζωοτροφών σε φιλοζωικούς φορείς που παρέχουν βοήθεια σε πυρόπληκτα ζώα

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν ξεχνάμε τα ζώα που κινδυνεύουν και πλήττονται από τις πυρκαγιές, αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Ειδικότερα, εξασφάλισαν και παρέδωσαν 2,5 τόνους ζωοτροφών σε πιστοποιημένους φιλοζωικούς φορείς της περιοχής, που παρέχουν βοήθεια σε πυρόπληκτα ζώα, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη ως Περιφέρεια Αττικής.

ζώα

Τις ζωοτροφές παρέλαβαν οι εθελοντές από τη Μάνδρα, το σωματείο «Αδέσποτες ψυχές Μάνδρας» και ο «Φιλοζωικός Σύλλογος Προστασίας Οικόσιτων και Αδέσποτων Ζώων Ερυθρών», από τα Μέγαρα ο «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse» και η «Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων (ΖΕΜ)» και από την Ελευσίνα το σωματείο «Αδέσποτα Μυστήρια – φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας».


Σε περίπτωση που αδυνατείτε να εκκενώσετε λόγω ύπαρξης πολλών ζώων δικών σας ή βρείτε εγκλωβισμένα ζώα σε ανάγκη και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε άμεσα, επικοινωνήστε με την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς ([email protected]) στο 2131364020.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ