Ο Λευτέρης Κοσμόπουλος παρέδωσε έναν τόνο τροφής για τα αδέσποτα της Ελευσίνας και των Μεγάρων

Έναν τόνο τροφής σε φιλοζωικά σωματεία παρέδωσε χθες Πέμπτη 22 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοσμόπουλος αφού δεσμεύτηκε να βοηθήσει τα αδέσποτα της περιοχής, μοιράστηκε έναν τόνο ζωοτροφής στις φιλοζωικές οργανώσεις «Αδέσποτα Μυστήρια – φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας» και «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse» για την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και γατών.

«Οι αδέσποτοι φίλοι μας χρειάζονται πάντα τη βοήθεια μας. Παραδώσαμε σήμερα έναν τόνο ζωοτροφών στα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής μας για την φροντίδα των αδέσποτων», αναφέρει ο κ. Κοσμόπουλος.

Η φιλοζωική ομάδα Ελευσίνα Αδέσποτα Μυστήρια έγραψε: «Προτάθηκε – δεσμεύτηκε και υλοποιήθηκε και ευχαριστούμε εμείς αλλά και τα αδεσποτάκια στα οποία θα μοιραστούν μέσω ημών και φιλόζωων πολιτών άμεσα για να γεμίσουν κοιλίτσες».

«Πόσα ευχαριστώ να πούμε σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μας; Δίπλα στον αδύναμο… 12 μήνες τον χρόνο ό,τι χρειαστούμε είναι πάντα δίπλα στους τετράποδους βασανισμένους φίλους μας», αναφέρει η ομάδα διάσωσης ζώων Αδέσποτος Παλμός- Stray Pulse.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ