«Αδέσποτα Χριστούγεννα»: Έρχονται τον Δεκέμβριο στον Πολύγυρο για καλό σκοπό

Το Φιλοζωικό Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σωματείο του Πολυγύρου ετοιμάζει κάτι μοναδικό: Μία Χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς φίλους με τίτλο «Αδέσποτα Χριστούγεννα».

Μία τρυφερή ιστορία αγάπης ανάμεσα στη Σοφούλα και σε ένα αδεσποτάκι που το μόνο που ψάχνει είναι ένα σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά!

Μία παράσταση με κούκλες, αφηγήσεις, ζωντανή μουσική και παραδοσιακά κάλαντα. Μία συγκινητική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, για τα δώρα που όλα τα παιδιά περιμένουν και για την μαγεία που φέρνει μέσα στις καρδιές μικρών και μεγάλων, το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δύο “τρελές” γιαγιάδες, η Αρχοντία και η Ζαχαρούλα ψάχνουν το τέλειο δώρο για την εγγονή τους την Σοφούλα. Την ίδια στιγμή, εκείνη αφήνει όλα της τα παιχνίδια και γίνεται φίλη με ένα αδέσποτο σκυλάκι. Την κρυφή ευχή της για τα Χριστούγεννα, θα την αποκαλύψει μόνο στον Άγιο Βασίλη. Εκείνος άραγε θα καταφέρει να την πραγματοποιήσει ή θα μείνει η Σοφία χωρίς Χριστουγεννιάτικο δώρο;

Ένα όμορφο μήνυμα και ένας καλός σκοπός για τα αδέσποτα ζωάκια του τόπου μας έρχονται πολύ σύντομα με ένα μοναδικό κουκλοθέατρο.

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι ημέρες αγάπης, πραγματικής αγάπης!
 Και η αγάπη συνήθως φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ