Ανακαλύφθηκε η σωσίας του Σνούπι! Γνωρίστε την Μπέιλι…

Όλοι αγαπούν τον Σνούπι – ένα από τα πιο διάσημα σκυλιά κινουμένων σχεδίων στον κόσμο. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν σας λέγαμε ότι ανακαλύφθηκε η σωσίας του αγαπημένου σκύλου του Τσάρλι Μπράουν;  

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξετρελαθεί με την Μπέιλι, το πραγματικό κατοικίδιο σκυλί που είναι η σωσίας του Σνούπι!

Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή. Αν και ο Σνούπι είναι Μπίγκλ και η Μπέιλι είναι ένα μίνι Sheepadoodle, ο σκύλος θα μπορούσε να είναι ο δίδυμος του Σνούπι με το λευκό τρίχωμα στο σώμα του και τα χαρακτηριστικά μαύρα αυτιά του.

Η Μπέιλι έγινε για πρώτη φορά viral χάρη σε μια ανάρτηση από τη σελίδα του Instagram @doodledogsclub, η οποία την αποκάλεσε “φτυστή εικόνα του Σνούπι” και έδειξε μια φωτογραφία δίπλα-δίπλα με το αγαπημένο κατοικίδιο των Peanuts.

«Με αυτά τα μεγάλα αυτιά και αυτή τη μύτη σαν κουμπί, η Μπέιλι είναι η πραγματική εκδοχή του αγαπημένου μας σκύλου κινουμένων σχεδίων», έγραψε ο λογαριασμός. Η φωτογραφία έλαβε πάνω από 1,2 εκατομμύρια likes στο Instagram.

Η Μπέιλι έχει το δικό της λογαριασμού στο Instagram, ο οποίος έχει πάνω από 180 χιλιάδες followers.


Οι ιδιοκτήτες της Μπέιλι ενημερώνουν τη σελίδα με φωτογραφίες του γλυκού σκύλου που ζει την καλύτερη ζωή του.

Η Μπέιλι είναι ένα μίνι sheepadoodle, μια διασταύρωση μεταξύ ενός αγγλικού τσοπανόσκυλου και ενός μίνι κανίς. Η υβριδική ράτσα είναι γνωστή για τη φιλική και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά της.

Ο Σνούπι, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στον κόσμο από το ντεμπούτο του σε κόμικς το 1950, δημιουργήθηκε από την ιδέα ενός πραγματικού σκύλου που ονομαζόταν Σπάικ και ανήκε στον συγγραφέα των Peanuts, Charles M. Schulz.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ