Αυτή η γάτα ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το τάμπλετ για να βλέπει τα αγαπημένα της βίντεο

Η ψηφιακή καλλιτέχνης Χάνα Λου Άντερσον χρησιμοποιεί συχνά το iPad της ως δημιουργικό εργαλείο. Αλλά, προφανώς, η χρήση του τάμπλετ από αυτήν δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε κάποιον κοντινό της περιβάλλον.

Όπως φαίνεται, η γλυκιά γάτα της Άντερσον, Άρτεμις, την έχει παρατηρήσει και εκπαιδεύεται.

Όταν δεν χρησιμοποιεί το iPad για τη δική της δουλειά, η Άντερσον μερικές φορές ανεβάζει βίντεο από το διαδίκτυο για να διασκεδάσει την Άρτεμις, συχνά βίντεο με πουλιά, τα οποία παρακολουθεί με διασκέδαση.

Κάπου στην πορεία, ωστόσο, η Άρτεμις αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται πλέον τη βοήθεια της Άντερσον στη διαδικασία καθώς τις προάλλες, ενώ η Άντερσον βρισκόταν στο σπίτι με τη γάτα της, για την οποία έστησε το iPad, η Άρτεμις έκανε το ντεμπούτο της με μια απροσδόκητη νέα δεξιότητα.

Σαν ένα τεχνολογικό μυαλό, η Άρτεμις άρχισε να πλοηγείται μόνη της στο iPad – σκρολάροντας την οθόνη με τις πατούσες της και κάνοντας κύλιση και κλικ με την επιδέξια μικρή της γλώσσα.

“Πώς ξέρεις να το κάνεις αυτό;” ακούγεται να ρωτά ο Άντερσον σε ένα βίντεο.

“Αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδα να κάνει το σκρολ”, δήλωσε η Άντερσον στο The Dodo. “Μου φάνηκε πραγματικά ανόητο”.

Η κηδεμόνας της δεν είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι η γάτα της έκανε αυτές τις κινήσεις συνειδητά, αλλά φαίνεται ότι είχε τουλάχιστον κάποια αντίληψη της χρήσης του εργαλείου, ανεξάρτητα από αυτό.

Στο τέλος, η Άρτεμις κατέληξε σε ένα βίντεο με πάπιες.

@doja.rat.sexy♬ original sound – Doja Rat


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ