Χώρισαν αλλά ο σκύλος της δεν τον ξεπέρασε ποτέ!

Η Καμίλα Πέρμαν και ο πρώην φίλος της έβγαιναν μόνο για λίγο πριν χωρίσουν φιλικά πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Όσο όμως ήταν μαζί, η Πέρμαν και η οικογένειάς της υιοθέτησαν ένα αξιολάτρευτο σκυλί με το όνομα Γκαλά.

Όλοι ξετρελάθηκαν αμέσως με το όμορφο κουταβάκι, συμπεριλαμβανομένου του νυν-πρώην της Πέρμαν και το συναίσθημα ήταν σαφώς αμοιβαίο.

Όταν η σχέση της Πέρμαν τελείωσε, διατήρησαν καλές σχέσεις ωστόσο με τον καιρό απομακρύνθηκαν.

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε, αλλά η Πέρμαν ανακάλυψε πρόσφατα ότι η Γκαλά δεν τον είχε ξεπεράσει. Ένα απόγευμα, η Πέρμαν έκανε βόλτα με την Γκαλά στο πάρκο, όταν παρατήρησαν έναν άλλο επισκέπτη του πάρκου να περπατά προς το μέρος τους. Η ορατότητα ήταν περιορισμένη μέσα στη νύχτα, αλλά η Γκαλά ήταν ακόμα σε θέση να αναγνωρίσει το άτομο στο βάθος.

Ήταν ο πρώην της Πέρμαν και ο αξεπέραστος έρωτας της Γκαλά. Αν και είχαν να δουν ο ένας τον άλλον περίπου 18 μήνες, ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα.


Ακολουθεί βίντεο με όσα συνέβησαν:

@camilaperman♬ Yo Soy Tu Amigo Fiel (Alt) – Chiqui Chiquititos

«Ήταν τόσο όμορφο να τους βλέπω να ξανασμίγουν», δήλωσε η Πέρμαν στο The Dodo, προσθέτοντας ότι η τυχαία συνάντηση έδωσε την ευκαιρία σε εκείνη και τον πρώην της να επανασυνδεθούν. Ο πρώην της Πέρμαν μάλιστα τους συνόδεψε μέχρι το σπίτι και η Γκαλά έδειχνε πολύ ευχαριστημένη καθώς την κουβαλούσε στην αγκαλιά του.

Δεν γνωρίζουμε αν η σπίθα αναζωπυρώθηκε, αλλά τα συναισθήματα της Γκαλά ήταν ξεκάθαρα. Και αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι αρκετό για να τους φέρει όλους ξανά κοντά.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ