Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Stray.gr για τα αδέσποτα στο Μεταξουργείο

Ήρθε και φέτος η ώρα το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr να σας προσκαλέσει, με μεγάλη χαρά και κουνιστές ουρές, στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του!

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 22:00, σας περιμένουν στον υπέροχο πολυχώρο Σπούτνικ που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου στην όμορφη Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Αν είστε «γάτες» δεν θα το χάσετε, γιατί όπως φαντάζεστε, αν το χάσετε θα σκυλιάσετε!

Στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σωματείου θα βρείτε:

  • Τα πιο γούρικα γούρια, που αψηφούν τον Νόμο του Μέρφι, φτιαγμένα από τους εθελοντές μας με πολλή αγάπη
  • Το αγαπημένο σας ημερολόγιο του Stray.gr για το 2024
  • Την τυχερή μας λαχειοφόρο, με πλούσια δώρα
  • Σκυλόγατοκοσμήματα για όλα τα γούστα
  • Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας- ελάτε, μη ντρέπεστε, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει πάντα κι ένα δώρο για τον καλύτερο σας φίλο, αυτόν, τον τριχωτό με τις πατούσες….
  • Υπέροχα δώρα και διακοσμητικά, χειροποίητα φυσικά
  • Όλα τα μοναδικά προϊόντα του Stray.Gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες και φυσικά μπαντάνες για στυλάτους τετράποδους
  • Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για να ταΐσουμε το πνεύμα και επειδή δεν ξεχνάμε και το σώμα, ένας υπέροχος μπουφές με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από τους ταλαντούχους σεφ εθελοντές.

Ελάτε με τους φίλους σας και τους σκύλους σας για μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα.

Τα μπαζάρ του Stray.gr είναι η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου των εθελοντών, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουν καμία οικονομική στήριξη από την πολιτεία.

Επιπλέον, εάν έχετε βιβλία, ελληνικά ή ξενόγλωσσα, σε καλή κατάσταση και που θέλετε να τα χαρίσετε, σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 25/11 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 στο γραφείο του σωματειο στο Νέο Κόσμο, Κριτίου 4-6.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ