Διήμερο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Nine Lives Greece

Πλησιάζει η ώρα για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Nine Lives Greece και καλεί όλους να παρευρεθούν για να μία ξεχωριστή συνάντηση σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.

Αυτή τη χρονιά θα το μπαζάρ του φιλοζωικού οργανισμού θα φιλοξενήσει το TAF (The Art Foundation) για τις 2 & 3 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-18:00.

Στο χώρο θα βρείτε ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο, το νέο ημερολόγιο για το 2024, γλυκές και αλμυρές προτάσεις και φυσικά βιβλία, ρούχα και αξεσουάρ.

Φωτο Facebook | Nine Lives Greece

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό ημερολόγιο είναι αποτέλεσμα της υπέροχης δουλειάς και του χαρακτηριστικού ταλέντου του Αλέξη-Κίμωνα Κοκκινάρη. Για κάθε πορτρέτο προσπάθησε να αφουγκραστεί και να αποτυπώσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε γάτας, απεικονίζοντας με ένα κλικ όλη τους την ιστορία.

Στόχος του είναι να προβάλλει μέσα από τις φωτογραφίες το μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα των γατών και να αλλάξει τα ξεπερασμένα στερεότυπα που διατηρούνται ακόμα στις μέρες μας. Παράλληλα θέλει να προβάλει το εξαιρετικά δύσκολο έργο των εθελοντών που συνοδεύεται με πολύπλευρες κι πολλαπλές θυσίες.

Στην ομάδα των Nine Lives εντάχθηκε όταν ήταν πρωτοετής φοιτητής και έκτοτε προσφέρει πάντα πρόθυμα τον χρόνο και τη δική του ματιά, στηρίζοντας και ενισχύοντας το έργο τους.
Μπορείτε να βρείτε το φωτογραφικό γατο-υλικό του στο προφίλ του στο Instagram, Kimonscatphotography

Σας περιμένουν για να γιορτάσετε μαζί και να στηρίξετε για άλλη μία φορά τους τετράποδους φίλους μας!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ