Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Επιθετικές αντιδράσεις προς άλλους σκύλους κατανόηση και επίλυση για ήρεμες βόλτες» από την Κυνύπαρξις

Η εικόνα του σκύλου που βγαίνει εκτός εαυτού μόλις συναντήσει στο οπτικό του πεδίο άλλον σκύλο, είναι δυστυχώς πολύ κοινή. Αν το περνάς αυτό με τον τετράποδο φίλο σου, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος ή μόνη και υπάρχει λύση χάρη στο νέο σεμινάριο της Κυνύπαρξις.

Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τους λόγους που τον οδηγούν στο γαύγισμα κάθε φορά που βλέπει άλλον σκύλο, αλλά και να σου προσφέρει τρόπους αντιμετώπισης.

Σε αυτό το Webinar δεν θα πάρεις μερικές ακόμη παρωχημένες συμβουλές αντιμετώπισης με εντολές και υπακοή, αλλά θα λάβεις εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από τη ρίζα του προβλήματος, που δεν είναι άλλη από τα συναισθήματά του.

Θα μπορέσεις να κατανοήσεις πώς σκέφτεται και νιώθει ο σκύλος σου, γιατί οδηγείται σε μια τέτοια συμπεριφορά και τι μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις να την αλλάξει.

Τι θα κερδίσεις από το σεμινάριο

  • Κατανόηση των αιτίων: 
Θα μάθεις να αναγνωρίζεις τις πιθανές αιτίες των επιθετικών αντιδράσεων προς άλλους σκύλους. Τι μπορεί να χειροτερεύει την κατάσταση;
  • Επικοινωνία με τον σκύλο σου: 
Θα αναπτύξεις δεξιότητες επικοινωνίας που θα σου επιτρέπουν να αλληλεπιδράς αποτελεσματικά με τον σκύλο σου, ώστε να τον βοηθήσεις να νιώθει ασφαλής γύρω από άλλους σκύλους.
  • Ολιστική προσέγγιση: 
Θα εξερευνήσεις τη σημασία των συναισθημάτων και της διάθεσης του σκύλου σου και πώς αυτά επηρεάζουν τη συμπεριφορά του.
  • Αίσθημα ασφάλειας και κατανόησης: 
Θα μάθεις πώς να ενισχύσεις το αίσθημα ασφάλειας και κατανόησης στον σκύλο σου, βοηθώντας τον να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ηρεμία.

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει

Αυτό το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους τους λάτρεις των σκύλων, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας.

Είτε είσαι νέος/νέα στον κόσμο των σκύλων, είτε έχεις πολλά χρόνια εμπειρίας, θα σου προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση των επιθετικών αντιδράσεων προς άλλους σκύλους, μέσα από την κατανόηση των συναισθημάτων του σκύλου σου και της ενίσχυσης της επικοινωνίας σας στη βόλτα.

Βεβαίωση παρακολούθησης

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά τη λήξη του σεμιναρίου.

Για να λάβεις τη δική σου, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω e-mail στο [email protected], δηλώνοντάς μου το ονοματεπώνυμο που επιθυμείς να αναγράφεται στην βεβαίωση.

Ημερομηνία & Ώρα Έναρξης: 
2 Δεκεμβρίου | 19:00

Διάρκεια: 90-120 λεπτά

Τόπος: Zoom

Κόστος Εγγραφής: 29€

Σε όλους τους εγγεγραμμένους, θα σταλεί η μαγνητοσκόπηση του σεμιναρίου μετά την ολοκλήρωσή του.

Αν θέλεις να βοηθήσεις τον σκύλο σου να νιώθει άνετα με την παρουσία άλλων σκύλων, πατήστε ΕΔΩ

Η Αργυρώ – Μαρία Βενιού είναι Συμπεριφορίστρια – Σύμβουλος Ψυχολογίας, 
Ευζωίας και Εκπαίδευσης Σκύλων του. Εδώ, η επιστήμη της συμπεριφοράς των σκύλων συναντά τις πρακτικές λύσεις. Η αποστολή της τα τελευταία 10 χρόνια είναι να εκπαιδεύει και να ενδυναμώνει κηδεμόνες να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της συμπεριφοράς των σκύλων τους με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ